Bio

Šiuo metu Nibiru planetos artėjimo į žemę greičiu sklinda konspiracinės kalbos apie tai, kuomet dar po antrojo pasaulinio karo nuo šiaurinės Klaipėdos uosto pakrantės augęs gvazdikėlio žiedas atsiplėšė ir nuskrido kiaurai per Atlantą tiesiai į Jamaiką. Ten lietuviško augalo dulkių įkvėpusios vietinės roots kapelos pradėjo pasaulinį mąstą įgijusį troškulį dainuot apie pažadėtąją žemę, Zioną ir kovojimą už savo teises.
Tačiau panašu, jog iki šiol buvo gyventa dar vienoje nepelnytoje ir suokalbiškai pasaulio metraštininkų dangstomoje istorinėje iliuzijoje.
Įkvėpę senovinės krivių išminties iš Herkaus Manto gatvių skersvėjų, įtariai Jamaikoje sutiktas Shidlas kartu su vienaausės žuvies dienos metraštininku Geniu pajuto pranašišką pareigą prabiltį apie tikrąją tiesą.

Taip 2007 metais istorikų nutylėti faktai materializuojami į plokštelę „Vėliavos įpareigotas reggae“.

Tik praėjus beveik dviem metam po jo išleidimo, galime lengviau atsikvėpti ir prabilti apie tai garsu.

Nors ir dar šiuo metu nuo Kingstono iki Montego Bay paplūdimių yra mojuojama žalios geltonos raudonos spalvų kombinacijos vėliavomis, tai tik dėl to, jog vietiniai rastamanėliai prisivalgė per daug neprinokusių obuolių Bobo „Ex sode“ (kurio vietoje dabar įsikūrė kapitalistinė koorporacija, masiškai gaminanti batų raištukus) ir patys to nežinodami garbina lietuvių tautos identitetą, užsispyrimą ir žymiai skanesnius antaninius obuolius iš DiJAHsalio.

Vėliavos įpareigotas reggae – tai nesuklastota istorine tiesa alsuojanti muzikinė kompiliacija, kurioje praskleidžiamas tikrasis tiesos šydas.

Pagal paskutinius kelionių agentūrų statistinius duomenis, jau šių metų vasarą Klaipėdos kruizinių laivų terminalas ruošiasi priimti daugiatūkstantinį piligrimų iš Jamaikos tuntą. Pažadėtoje Lietuvos žemėje po įtemptos dvasinių paieškų ir meditatyvinės dienotvarkės jie sieks patys savo akimis išvysti tikrąjį geležinį Judos vilką.

Members

Lukas

muzika, raides, balsas, gitara

Nearest events

Open in a new window

Music