Orgonīti.lv™

Official page
Share

Cenas, pasūtīšana, termiņi

Cenas (ar 24.06.2021)

Līdzi nēsāšanai:
• Mazais puslodes kulons – no 35Eur (parastā spirāle)
• Lielais puslodes kulons – no 45Eur (Rodina spole)

Meditācijām:
• 1.izmēra puslode - 40Eur (parastā Rodina spole)
• 2.izmēra puslode - 50Eur/55Eur (parastā & dubultā Rodina spole)
• 3.izmēra puslode - 60Eur/65Eur (parastā & dubultā Rodina spole)
• 4.izmēra puslode - 70Eur/75Eur (parastā & dubultā Rodina spole)
• 5.izmēra puslode - 80Eur/85Eur (parastā & dubultā Rodina spole)

Telpām:
• Mazā piramīda - 50Eur (mazā Rodina spole)
• Vidējā piramīda - 80Eur (vidējā Rodina spole)
• Lielā piramīda 60°leņķis - sākot no 130Eur (vidējā Rodina spole)
Lielā piramīda 65.5° - sākot no 130Eur (vidējā Rodina spole)

Gatavo produkciju var aplūkot, kā arī iegādāties caur Facebook orgonītu lapu!

     Ņemot vērā to, ka orgonīts cilvēka attīstībā un dzīves kvalitātes celšanā ir naudā nenovērtējams priekšmets, tad šīs cenas ir pēc iespējas piemērotas Latvijas iedzīvotāju pirktspējai. Ja Jums tomēr ir radusies sajūta, ka orgonīta cena ir pārlieku augsta, tad paskaidroju, ka orgonītus veidoju kvalitatīvus, tas ir, ņemot vērā Jūsu vēlmes, ievērojot ezotērikas principus un saskaņā ar saņemto dievišķo informāciju. Tā kā mans un Jūsu darbs ar orgonītu ir spēle ar enerģijām, tad apzinos atbildību par savu veikumu un esmu pret nevīžīgu sastāvdaļu savienošanu. To radīšanas process sastāv no vairākiem etapiem. Katrs orgonīts ir vairāku stundu roku darbs. Ikkatrs no tiem tiek veidots no augstvērtīgiem materiāliem, kur katram materiālam ir savs pamatojums, kādēļ tieši tas ir nonācis Jūsu orgonītā, tas ir, Jūsu dzīvē. Pēc fiziskās radīšanas katrs no tiem tiek uzlādēts īpaši pasūtītājam vai personai, kurai tas ir adresēts (pasūtījumu gadījumos). Rezultātā ikviens manis veidotais orgona priekšmets ir arī kā unikāls mākslas darbs, neatkārtojams un tāds vienīgais visā pasaulē. Papildus iepriekš minētajam Jums jāņem vērā, ka orgonīts nav vien interjera priekšmets un rotaļlieta! Tas ir instruments, kas Jums tiek dots no augšas, lai varētu strādāt ar sevi un sakārtot vidi ap sevi šeit, uz Zemes. Tādēļ, iegādājoties orgonītu, būtu ieteicams sekot līdzi tā lietošanas pamācībai.


Lietošana

     Iegādājoties orgonītu, Jums būtu jāzina, ka uzņematies atbildību par savu dzīvi, ja vēl to neesat izdarījis. Pašam iekšēji ir jābūt gatavam pārmaiņām apkārtējā vidē un sevī, un ir jābūt gatavam darbam. Nopietnam, ilglaicīgam (vairāk kā 3 dienas), pacietīgam darbam.
     Ja Jums rodas sajūta, ka orgonīts nedarbojas, tam varētu būt daudz un dažādi iemesli. Šīs situācijas ir neviennozīmīgas, jo mēs katrs esam individualitāte, līdz ar to tas ir personīgi apspriežams jautājums. Tāpat iespējami gadījumi, kad kulons pēc tā saņemšanas ļoti īsā laika posmā vienkārši pazūd. Tas liecina par to, ka cilvēks šinī brīdī nav bijis gatavs tālākiem savas attīstības soļiem un ir beidzis savu sadarbību ar orgonītu vai arī orgonīts savu funkciju ir izpildījis. 
     Jāņem vērā, ka orgonīts nekad neaizstās Dievu, garīgo praksi vai darbu ar sevi, savām īpašībām un karmu! Orgonīts ir instruments, kas visu daudzkārtīgi pastiprina, palīdz transformēt negatīvo enerģiju. Viss pārējais cilvēkam jādara pašam - individuāli jāanalizē savas darbības un jādomā par to kādēļ viņš šodien ir nonācis šajā situācijā. Bez vainas meklēšanās ārpus sevis.
     Vēl viena ļoti būtiska orgonīta funkcija ir mācīt cilvēkam būt apzinātam. Mācīt komunicēt ar apkārtējo telpu, vidi, dabu, priekšmetiem. Kā arī mācīt attīstīt intuīciju, ieklausīties un sadzirdēt sevi, savas sajūtas, nevis to, ko saka citi.


Termiņi

     Orgonīti lielākoties tiek veidoti pēc pasūtījuma, papildus piedāvājot ievadu orgonītu filozofijā un apmācību. Taču ir pieejami orgonīti, kas nopērkami uzreiz, satiekot mani Rīgas centrā. Otrie ir aplūkojami šajā lapā, sadaļā „Veikals”. 
     Kas attiecas uz pasūtījuma izpildes termiņiem, tad, ņemot vērā to, ka katra orgonīta radīšana aizņem salīdzinoši daudz laika, līdz ar to šobrīd pasūtījuma izpilde aizņem aptuveni vienu kalendāro mēnesi. Atkarībā no situācijas un apstākļiem vienmēr, protams, pastāv iespēja ārkārtas gadījumā sarunāt pasūtījumu uz konkrētu datumu. Arī paša mazākā orgonīta (arī kulona) tapšanai nepieciešamas vismaz 72 h!
 

Pasūtot

     Lai izvairītos no pārpratumiem, par cenu runājam pasūtīšanas brīdī, apejot pēcāku kaulēšanos. Zinot Latvijas iedzīvotāju ekonomisko situāciju, tās kāpumus un kritumus, runājiet par to ar mani. Ja būs lemts, Jūsu orgonīts pie Jums nonāks īstajā laikā, par Jūsu situācijai adekvātu cenu. Sarunāt mēs varam daudz ko, galvenais skaidri nodefinējiet, kādu rezultātu vēlaties sasniegt, pasūtot šo izstrādājumu. 
     Pasūtījuma veikšanas laikā lūdzu noteikti norādīt:
- vēlamā orgonīta izmēru, pēc iespējas skaidrāku mērķi, ko vēlaties sasniegt un citas Jums svarīgas nianses, piemēram, krāsu; 
- savas koordinātes - telefona numuru un pilnu pasta adresi gadījumā, ja orgonīts jānogādā citā pilsētā vai valstī.

Sazināmies
                  Heino
Visus jautājumus var sūtīt tepat lapas profilā, jeb arī uz meilu - info@orgoniti.lv