66.Rajons

Share

Kas ir kas?

Šajā sadaļā varēs uzzināt par to kas tad kas īsti ir!

Agresori - Agresori ir priekšmeti, kurus var izmantot uz cita spēlētāja vai klana, piemeram agresors Inde - atņem visu spēku un enerģiju spēlētājam uz 12h. Katrs agresors tiek izmantots savā vai klana labā. Klanu agresori ir, piemēram, Klana starpcīņu aizkave, tas nozīmē, ka, lai veiktu klana cīņu nav jāgaida tradicionālās 20 minūtes, bet gan 10 minūtes vai 5 minūtes, jo ātrāk varēs veikt klana cīņu, jo vairāk labumu iegūsiet no uzsistajām klanu cīņām!

Izsole - Izsolē visu laiku ir aktīvi agresori, tos var pievienot spēles administrators vai arī spēlētāji ar Alpha vai Judge statusiem, Alpha un Judge statusi var veidot agresorus ar resursiem. Piemēram klanu starpcīņu aizkavi - 10 minūtes. Nepieciešami resursi, tie ir - 1000 dimanti, 2000 metāli, 3000 urāni, resursus spēlētājs var iegūt atrodoties online spēlē noteiktos laikos - 00:00 - Jūs iegūsiet 1 dimantu, 06:00 - Jūs iegūsiet 1 metālu, savukārt 12:00 jūs iegūsiet 1 urānu. Protams resursus Alpha un Judge statusi var iegūt pērkot no citiem spēlētājiem, vai arī nopērkot GEMS sms sadaļā. Agresoru var ievietot izsolē gan uz 12 stundām gan uz 24 stundām, kā arī uzlikt sevis vēlamo starta cenu. Agresoriem ir jaunums, lai tos izveidotu nepieciešami pulksteņi, pulksteņus Alpha un Judge statusi var iegūt atrodoties spēlē plkst 10:00, tad saņemsiet 5 pulskteņus. Lai izveidotu 5 minūšu starpcīņu aizkavi nepieciešams modifikātors!

Agresors - Starpcīņu aizkave

Modifikātori  - Lai iegūtu modifikātoru nepieciešami GOLD un Loyal Points. Katrs modifikātors dod ko citu.  attēlā redzamais modifikātors (ar sarkanu rāmi ievilkt) ļauj taisīt agreosru klana starpcīņu aizkavei 10 minūšu vietā iegūstot 5 minūtes. Lai iegādātos šo modifikātoru jums ir nepieciešami 200 000 000 Gold un 50 000 Loyal Points. Jāiegaumē, ka katru reizi modifikātors jāiegādājas no jauna!!

Modifikatori

♦ Misijas ALPHA - Lai iegūtu papildus pulksteņus agresoru izveidei jūs varat pildīt misiju ALPHA, kas dos jums iespēju iegūt papildus pulksteņus, izpildot misijas dienas laikā iegūsiet 50 pulkste;nus, ja šīs misijas izpildīsies 3 dienas pēc kārtas, tad nākamajā diena plkst. 10:00 5 pulksteņu vietā Jūs iegūsiet jau 8 pulksteņus. Viss kas jums ir jadara ir jāzpilda jums dotos uzdevumus trīs dienas pēc kārtas!


Šie ir dotie uzdevumi, kas ir jāizpilda dienas laikā! 

1. nopirkt LP darījumus, tātad lai to izdarītu jums ir jādodad uz sadaļu Darījumi -> Loyals -> un izvēlaties kuru darījumu jūs gribat un nopērkat tādus 5 gabalus!

2. Nopirkt 10 Niknos par LP

    Nopirkt 10 Vikingus par LP

Kas ir Niknie un Vikingi? - Tie ir ļoti jaudīgi ieroči kurus var iegādāties par Loyal Points. Niknais maksā 1000 LP, savukārt Vikings maksā 1700 LP. Šim izdevumam jūs iztērēsiet 27 000 LP

3. Izsolē vinnēt agreosru par LP. - Tātad , lai izpildītu šo uzdevumu Jums vajadzēs piedalīties izsolē, bet uzmanieties jums obligāti j;auzvar izsole kurai likme ir Loyal Points, nevis GOLD, NESAJAUCIET!!

4.Novadīt 10 klanu cīņas vienas dienas laikā. - Šis uzdevums ir ļoti elemntārs, tas neprasīs jums nekādus līdzekļus, tas nesīs Jums tikai peļņu!

5.Aktivizēt agresoru - Šajā uzdevumā jums vajag atvērt savu sākuma lapu izvēlēties agresou kuru izmantosiet un aktivizēt to.! 

Izpildot šos uzdevumus Jūs jau būsiet ieguvis 50 pulksteņus, izpildot trīs dienas pēc kārtas jūs būsiet ieguvis 150 pulksteņus un katru dienu jums ienāks 8 pulksteņi 5 vietā!


Ieroču fabrika - Ieroču fabrikā var veidot ieročus spēlētāji ar Alpha, Judge statusiem. Ierocim Jūs varat dot savu nosaukumu, pēc savas sirds patikas.  Attiecīgi ieguldot resursus,  metālus - uzbrukumam, urānus - aizsardzībai, jūs saņemsiet noteiktu uzbrukumu un aizsardzību pie saviem statiem. Izgatavošanai vajadzīgs arī viens pulkstenis. Kā arī jūs varat izvēlēties priekšmetu pievienot savai bandai vai izlikt to ieroču veikalā ar sevis izvēlētu cenu.

♦ Ekipējums - Arsenāls - Nopērkot arsenālu Jūs iegādājaties aizsardzību pret agresoru ''Bende'' uz noteiktu laiku attiecībā kuru ekipējumu Jūs izvēlaties. Lai iegādātos šo ekipējumu nepieciešams statuss Alpha, Sheriff, Judge.

♦ Ekipējums - Gold, Plat darījumi - Ļauj jums iegādāties papildus ienākumus no darījumiem - 10,20,40,70,100% apmērā. 100% iespējams iegādāties tikai Alpha, Sheriff un Judge statusiem.

♦ Misija Herkules - Esat sasniedzis 300. līmeni, vienalga ātri via lēu tas gāja un saprotat, ka viss spēle beigusies maksimālais līmenis sasniegts?

Nekā nebija!

Spied misijas un ievērtē ''Herkules'', izpildi visus trīs uzdevumus dienas laikā un saņem vienu līmeni klāt, ja 300.līmenni sasniedzi vienā dienā pamēģini 305. līmeni sasniegt 5 dienās, un tu būsi jau ievērības cienīgs spēlētājs! 

5,000,000 Enerģijas punktus var atjaunot ar ekstru ''Adrenalīns'' to var iegādāties SMS sadaļā -> Ekstras.

Uzsit 20 klana cīņas, reizē pelnot sev labumus. 

Uzvari 2000 pretiniekus, tas nenozīmē, ka Tev jāuzvar 2000 savādāki spēlētāji, Tu to vari izdarīt arī ar vienu spēlētāju!

Balvā saņem ne tikai 1 līmeni, bet arī pa 10,000 gold, platinium un attīstības punktus!


♦ Metal, Diamond, Uran darījumi - Spēlē var iegādāties resursu darījumus 5,10 vai 20 resursi stundā, katram resursa veidam. Vislētākie ir Uran darījumi, tad seko Diamond bet visdārgākie ir metāla darījumi. Resursus var iegūt līderis grupējumā vai arī superklanā, bet ja Tev būs resursu darījumi, par to nebūs jāuztraucas, ja arī jums nebūs līderis klanā!