RATE IT SERVICES

Official page
Share

Hostings (Mājas lapas un e-pastu uzturuēšana)

Šobrīd jaunajiem klientiem piedāvājam vienreizēju akciju! Pārnākot no cita pakalpojumu sniedzēja Jūs saņemat hostingu 6 mēnešus bezmaksas (piedāvājums spēkā pakalpojumu plāniem Prastais, Biznesa, Profesionālais un individuāliem risinājumiem). Piedāvātā atlaide ir spēkā slēdzot ilgtermiņa sadarbības līgumu uz 24 mēnešiem. Ņemot vērā, ka essam pilnībā pārliecināti par savu pakalpojumu kvalitāti, gadījumā, ja mēs nenodrošināsim pietiekami augstu pakalpojuma kvalitāti, Jūs varēsiet atteikties no mūsu pakalpojumiem arī ātrāk.


Kopumā mēs piedāvājam 4 veidu profesionāla hostinga plānus Starts, Parastais, Biznesa un Profesionālais. Ir pieejami arī individuāli risinājumi pēc pieprasījuma. 


Mēs vienmēr piedāvājam pašu jaunāko, stabilāko servera programmatūru, kā arī jaudīgus serverus, lai garantētu mājas lapu operatīvu darbību. Mūsu serveriem pēc statistikas ir 100 % up-time. Garantētais pēc līguma - 99.9 % uptime.


Mūsu serveri ir izvietoti Latvijas lielākajā datu centrā DEAC, lai nodrošinātu maksimāli plašu servisu visu klientu vajadzībām un pakalpojuma nepārtrauktu pieejamību visā pasaulē.


Mēs šobrīd izmantojam serverus ar 2x Intel Xeon E5-2430 Six core procesoriem, 24 GB DDR3 operatīvo atmiņu un ātrajiem 15K rpm cietajiem diskiem. Mēs uzskatām, ka jauna un jaudīga aparatūra ir atslēga uz mūsu klientu panākumiem, tāpēc ik pēc 3 gadiem iegādājamies jaunus serverus hostinga pakalpojumu nodrošināšanai investējot vienā serverī vidēji 6000 LVL.


Mēs piedāvājam sekojošus standarta plānus, kuri atbilst gan maza biznesa vajadzibām, gan profesionāļu vajadzībām.

PlānsStartsParastaisBiznessProfesionālais
Diska vieta100 MB1000 MB4000 MB6000 MB
Datu plūsmas apjoms1 GBNeierobežots*Neierobežots*Neierobežots*
Cena bez PVN3.00 EUR7.00 EUR11.00 EUR14.00 EUR
24x7 Atbalsts
Datu rezerves kopijas
99.9% Servera darbības laika garantija
FTP Konti10NeierobežotiNeierobežotiNeierobežoti
E-pastu daudzums5NeierobežotiNeierobežotiNeierobežoti
MySQL Datu bāzes1357
Atsevišķu domeinu skaits1234
Papildus domeini (Parked domains)1102030
CGI / Fast CGI
PHP 5
SSH / Perl
Ruby On Rails
Python / SSI
Cron / Frontpage
 Curl / GD 2
 FFMPEG
 Image Magic
Jaunākais Cpanel administrācija panelis
Fastactico
Redirect Url
PW Protect Directories
phpMyAdmin
Webmail (3 dažādi veidi)
Dalītā IP adrese+ 7 EUR / mēn+ 5 EUR / mēn+ 4 EUR / mēn
Privātais SMTP serveris**+ 7 EUR / mēn+ 7 EUR / mēn+ 7 EUR / mēn

Lai pasūtītu hostingu - sazinieties ar mums! info@rate.lv

*Datu plūsmas apjoms nav ierobežots, tomēr, ja Jūsu datu apmaiņas plūsma ir vairāk kā 4x lielāka, nekā vidējā statistikā attiecīgajam hostinga plānam, būs nepieciešams vienoties par individuālu hostinga plānu, jo Jūsu mājas lapa arī proporcionāli noslogo serveri daudz vairāk nekā citas lapas.

** Ko nozīmē privātais SMTP serveris? Jūs varēsiet nosūtīt e-pastu no sava telefona, datora e-pasta programmas no jebkuras vietas, kurā ir internets. Kā arī mēs garantējam, ka e-pasts tiks piegādāts adresatā inbox mapē, nevis spam vai junk mapē. E-pastu piegāde inbox mapē ir 99.9% gadījumu, kas ir ļoti augsts rādītājs. Ja nevēlaties izmantot šo servisu, varēsiet bezmaksas lietot webmail vai arī Jūsu ineterneta pakalpojumu sniedzēja piedāvāto SMTP serveri e-pastu sūtīšanai.

Radušies jautājumi? Neskaidrības? Vēlaties zināt mūsu pakalpojumu izmaksas un pārliecināties par mūsu kompetenci? Sazinieties ar mums: info@rate.lv, 27799970.