Reiki un Gongi

Official page
Share

Par mani

Pēc profesijas esmu grāmatvede ar 10 gadu darba stāžu. Tad 13 gadus strādāju Valsts zemes dienestā, pēdējos 7 Rīgas birojā par kadastra daļas vadītājas vietnieci. Un visu šo laiku esmu meklējusi kaut ko interesantu - dvēselei, ko varētu mācīties. Esmu beigusi daudz un dažādus kursus, pat iestājos Latvijas Universitātē, kur 2 gadus studēju sabiedriskās attiecības...

Un, tad beidzot 2006. gadā es uzzināju, kas ir Reiki un tajā iemīlējos. Iemīlēju šo gaismu, veselību, mieru un mīlestību nesošo enerģiju. Un šo mācību, kas palīdz cilvēkam iegūt iekšēju mieru, dzīvot vieglāk un laimīgāk, izdziedēt sevi un citus cilvēkus.

Visi tie, kas ir saskārušies ar Reiki saka, ka ir dzīve pirms un pēc Reiki...

Kad es saņēmu Reiki 1 līmeni, ja kāds, tad man būtu teicis, ka es būšu Reiki skolotāja, es tam nenoticētu. Bet notikumi, cilvēki un viss manā dzīvē sakārtojās tā, ka 2008. gadā sāku vadīt Reiki apļus Tukumā. Un 2011.gada 19.janvārī es saņēmu Usui Reiki Rioho japāņu tradīcijas meistara- skolotāja iniciāciju un sertifikātu.

Paldies maniem mīļajiem skolotājiem Mihailam un Angelīnai Mošenkoviem un visiem tiem cilvēkiem Tukumā, kas man uzticējās un izvēlējās šo ceļu, un palīdzēja saprast pa kuru ceļu man jāiet... Tā nu es eju pa šo ceļu, turpinu mācīties un mācu citus.

Otra mana sirdslieta ir ājurvēdas masāžas. Ar tām sāku nodarboties 2007. gadā. Un šīs abas manas sirdslietas – Reiki un masāža tik labi der kopā un viena otru papildina... Tā ir tik lieliska sajuta, kad Tu vari darīt citu cilvēku laimīgu, kad viņš pieceļas pēc seansa vai masāžas un ir gatavs Tev mestie ap kaklu pateicībā... Un, kad Tu redzi pēc Reiki iniciācijas visas pozitīvās izmaiņas, kas notiek ar cilvēku...tās nevar ne aprakstīt ne izstāstīt, tas ir jāredz vai jāizjūt pašam... Ko arī Jums novēlu!  Lai Jums veicās un esiet laimīgi!!! 

 Reiki meistare - skolotāja, gongu meistare, sertihicēta masiere, aromaterapeite-  Marika