SCANDAL FASHION

Share

Drošības zīmogs

Mēs Tevi nepievilsim

Šo sadaļu mēs esam atvēlējuši, lai iekarotu Tavu uzticību mums kā paliekošai vērtībai, nevis īslaicīgai krāpšanas shēmai. Mēs ļoti labi atceramies pagājušā gada saulrietā radušos lielo, publisko skandālu par Internetveikalu Melaro Shop, kas pievīla ļoti daudzus un notinās ar viņu naudu.

Mēs arī apzināmies to, ka šis exposé ir pamatīgi iedragājis uzticamību Latvijas Internetveikaliem, īpaši tiem, kuru specifika balstās uz apģērbu un aksesuāriem. Tika apkrāpti ļoti daudzi klienti un tā ir bijusi mācība mums visiem, un ir tikai saprotams, ka cilvēki ir kļuvuši daudz uzmanīgāki, izvēloties un iepērkoties Internetveikalos.

Mūsu uzticamības faktors ir tas, ka Fashion Beats Internetveikals pieder SIA I Am Capital, kas, savukārt, pieder stabilam Lielbritānijas uzņēmumam I Am Capital UK Holdings, LLC. Saite uz uzņēmuma mājas lapu


Kāpēc mēs esam uzticami

Fashion Beats ir eksistējošs pamatkapitāls ar kuru esam gatavi rīkoties, lai grūtību laikā mūsu klientiem atgrieztu viņu naudu. Kā arī - mums ir uzticami piegādātāji - mūsu sadarbība ir balstīta uz līgumiem nevis uzticību.

Fashion Beats ir jauns un ambiciozs Internetveikals, kas ir centrēts uz to, kas kustina Tavu dzīvi no dienas dienā - apģērbu! Mēs nekoncentrējamies tikai uz savu attīstību, mēs arī vēlamies, lai Fashion Beats kļūtu par Tava dzīvesstila dzinēju, kas definē Tavu garderobi!


Ja Tava sirds joprojām ir nemierīga, mēs uz visiem Taviem jautājumiem būsim priecīgi un pagodināti atbildēt pa e-pastu - info@fashionbeats.eu vai office@iamcapital.info