SentirVii

Share

Par mani

Ja Jums būtu dots mākonīts,ko Jūs ar to iesāktu?Vai izšūtu tam cepuri,ietērptu to pērļu virtenēs un nosauktu to vārdā?..un,ja Jums to vajadzētu pasneigt kādam cilvēkam,vai Jūs to uzprišinātu,un ieliktu paštaisītā kastītē? Man šķiet, daudziem atbilde būtu-nē, jo pats par sevi, šis mākonītis jau ir kas īpašs un dārgs,un par kastīti runājot,kāpēc gan tas vajadzīgs,ja ir tik daudz vietu,kur tās var iegādāties visdažādākajos izmēros un rakstos?

Bet,vai Jūs,dārgie viesi,kas šobrīd šo lasa,esiet aizdomājušies,kas ir dārgāks un,ko var novērtēt vairāk,t.i.-veikalā aši izvēlēts pirkums,kura cena pārsniedz studentu mēneša naudiņas vai pirkums,kurš,iespējams,nav tik spožs, tomēr viņā ir ielikta nepiciešamā cilvēka personalitāte?

Šis blogs ir veidots ar mērķi parādīt un dalīties ar Jums,kā un cik daudz veidos, es gan ikdienā, sev un draudziņiem,gan īpašos gadijumos,kad kāds jāiepriecina-apšuju,izrotāju un izveidoju stāstu savam mākonītim.

Laiks,mūsdienās, ir kā zelta gabaliņš daudziem,kā arī,kā sērga pār mums ir pārlaidusies slimība-slinkums,tāpēc, ja Jūs šeit atrodat,ko tādu, ko ļoti ļoti kārojas-sev vai citam, ņemiet papīru,tinti un rakstiet man.


Violeta Murina

LU mākslas programmas studente

P.S. Teksta autore Nika Lauze