Skaistumkopšanas Kabinets Balvos!

Share

Skaistumkopšanas procedūras

gal_339482954_large






SKROPSTU UN UZACU KRĀSOŠANA:
gal_286609049_large


Gaišu skropstu un uzacu īpašnieces zina, cik izteikti mainās sejas vaibsti, tās kaut mazliet ietušējot. Izteiksmīgas acis izceļ sejas pantus un uzlabo izskatu. Izmanto iespēju izcelt savas acis un uzacis ar skaistu formu un atbilstošu toni, kas padarīs seju izteiksmīgu un koptu!

Skropstas ķīmiski krāso ar speciālu krāsu. Matu krāsa šim nolūkam nav piemērota, jo tai ir agresīvāks sastāvs. 

Krāsa turas apmēram 4 nedēļas. Krāsotas skropstas ir ļoti praktiskas. Ja pēc kosmētikas noņemšanas skropstas ir gaišas, un ja vakaros pēc sejas notīrīšanas vai no rīta pie brokastu galda negribas izskatīties kā bez kontūrām, ieteicams skropstas krāsot ķīmiski.

 Krāsotas skropstas izskatās ne tikai spilgtākas, bet arī garākas. Visbiežāk skropstas krāso pelēkā, tumši brūnā, melnā un zili melnā krāsā. Krāsa turas apmēram mēnesi.




PARAFīNA TERAPIJA:

gal_253411130_middlegal_253411306_middle

Parafīna ārstnieciskās īpašības jau vairākus gadu tūkstošus zināma cilvēcei. Vēl Senajā Romā, ievērojams romiešu patriarhi mīlēja palutināt sevi ar parafīna aplikācijām, kompresēm, maskām pirms masāžām lai sasildītu un atslābinātu muskuļus.

Viņš atdod siltumu ļoti mazās porcijās. Ādas temperatūras kas atrodas zem parafīna slāņa, palielinās par 1, 5.-2 grādiem. Tāda vienmērīga ādas sasilšana izraisa daudzas savstarpēji saistītas reakcijas - palielināta starpšūnu telpa, paliek mīksta ragveida ādas virskārta. Ādas poras atvēras un palielina svīšanu. Bet šis mitrums no ādas neiztvaiko, jo parafīns labi izolē ādas virsmu. Mitrums no jauna uzsūcas ādā, lieliski atjaunojot viņas ūdens balansu. Tāpēc primārais efekts parafīna terapijai - efektīvi mitrināt ādu. Parafīns izlīdzina grumbas, dod ādai skaistu krāsu un spožumu.

Parafīna terapija patiešām padara veselīgāku ādu. Ādas izmainās - kļūst gluda, līdzena, elastīga. Parafīna terapija uzlabo vielmaiņu visos ādas slāņos, izvadot nevēlamas vielas uz virsmas,  saglabājot vajadzīgās vielas iekšpusē.

Parafīna terapija ir brīnišķīgs un ļoti efektīvs ādas atjaunošanas process.

Kontrindikācijas:

*infekcijas slimības

*augsts asinsspiediens

*iekaisušas pinnes

*sirds un asinsvadu slimības

*diabēts

*Hypertrichosis (liekais apmatojuma daudzums)