Slēgtā skola/TV3 [Oficiālā grupas lapa]

Share

"SLĒGTĀS SKOLAS" GALVENIE AKTIERI

gal_271828172_large

Daša - Agate Muceniece. [23] (dzimusi 1989. gada 1.martā Latvijā-Rīgā) Bērnībā Agate skolā skaitījusi skaistus dzejoļus un dziedājusi dziesmas, kas aizkustinājušas ikvienu klātesošo. Ilgi nevilcinājoties, meitene iestājās teātra studijā, kur sapņoja par lielo skatuvi. Tomēr sākumā Agate izmēģināja modeles amatu, kas viņu aizveda uz dažādām modes galvaspilsētām. Vēlāk, satiekot kādreizējos teātra studijas biedrus, kas grasījās doties uz Maskavas teātra skolu, viņa nolēma atgriezties pie sava senā sapņa un pievienojās draugiem. Iestājēksāmenam vajadzīgo dzejoli Agate iemācijās vilcienā, bet fabulu apguva tikai līdz pusei, jo baumoja, ka uzņemšanas komisija vienalga to līdz galam neklausās. Neviens pat neticēja, ka Agate to paveiks, bet viņa to izdarīja - tagad meitene ir Krievijas Valsts kinematogrāfijas institūta Mihailova kursa studente un jau pazīstama aktrise, pateicoties Slēgtajai skolai un Geimeriem.


gal_271828176_large

Maksims - Pāvels Prilučnijs. [24] (dzimis 1987. gadā 5. novembrī Čimkentē) Lai puikam nebūtu laika dažādām ielas muļķībām, vecāki Pāvelu jau agri sūtīja un dažādiem pulciņiem. Viņš gājis gan mūzikas, gan deju, gan sporta skolā. 14 gadu vecumā Pāvels kļuva par sporta meistaru boksā, taču pēc smagā smadzeņu satriciņajums nolēma no cīņas mākslas atvadīties. Līdz pat 16 gadu vecumam Pāvels aizrāvās ar deju un horeogrāfiju, un, iespējams, ja viņš nezaudētu tēvu, jaunietis būtu studējis deju mākslu. Mācībām vajadzēja daudz naudas, bet lieku līdzekļu ģimenē nebija, tāpēc Pāvels kļuva par Novosibirskas Valsts teātra skolas Aktieru fakultātes studentu un 2010. gadā pabeidza Krievijas Teātra akadēmiju. Tagad Pāvels kļuvis par daudzu meiteņu mīluli un pieprasītu aktieri gan teātrī, gan kino.


gal_271828182_large

Viktorija - Tatjana Kosmacova. [27] (dzimusi 1985.gada 13. martā ) Tatjana jau kopš triju gadu vecuma zinājusi, ka būs māksliniece un savu karjeru veidos uz skatuves. Šā iemesla dēļ Taņa nolēma iestāties mūzikas skolā un spēlēt klavieres, un tas viņai arī veiksmīgi izdevās. Viktorijas lomas atveidotāja jau kopš bērnības aizraujas arī ar horeogrāfiju, tāpēc bekad nevairās no vietām un pasākumiem, kur var padejot. Tomēr par lielāko dzīves aicinājumu Taņa uzskata aktiermākslu, tāpēc pabeigusi Maskavas teātra mākslas skolu, un pirmo lomu saņēma 17 gadu vecumā. Lai gan pamatā meitene strādā teātrī, pateicoties seriāla popularitātei, viņa tikusi uzaicināta par modeli dažādās reklāmās.


gal_271828185_large

Roma - Igors Jurtajevs [23] (dzimis 1989. gada 18. februārī) Igors jau kopš mazotnes bijis ļoti aktīvs un piedalījies, kur vien varējis. Viņš bijis īsts teicamnieks, par ko saņēmis Krievijā prestižus apbalvojumus, to skaitā arī Prezidenta stipendiju. Romas atveidotājs ir ļoti muzikāls aktieris, jo pabeidzis mūzikas skolu, kurā spēlējis akordeonu un klavieres, turklāt viņš dziedājis solo partijas arī Popova bērnu korī. Līdz ar to viņš kļuvis par bērnu muzikālā teātra aktieri un, par spīti tam, ka viņš ir beidzis juristus un patlaban studē žurnālistiku, veiksmīgi darbojas arī kino jomā. Turklāt Igors prot angļu, franču, un itāļu valodu, kam pateicoties viņš ir stādājis par tulku. Iespējams, reiz mēs viņu varēsim redzēt arī šo valstu kinolentēs, jo valodu zināšanas ir liela priekšrocība.


gal_271828189_large

Andrejs - Aleksejs Korjakovs [25] (dzimis 1987.gada 12. jūnijā Omskā) Aleksejs jau bērnībā atklāja savu aktiera talantu - viņš dievināja parodijas un labprāt pats atdarināja citus. Tāpēc nav brīnums, ka viņš mācījies un spēlējis Dramatiskajā teātra licejā, tomēr sākumā gājis grūti lampu drudža dēļ. Mērķtiecīgi ejot pretim savam sapnim, Aleksejs devās uz Maskavu, lai iestātoes teātra skolā, tomēr iestājeksāmeniem viņš īpaši nebija gatavojies, taču, pateicoties savam talantam, tika iekšā, un nu puisis priecē mūs seriālā Slēgtā skola.