Trivik datorserviss

Official page
Share

Pakalpojuma saņemšanas kārtība

Pieteikums

Publiski pieejams ofiss netiek uzturēts, tāpēc nav iespējams ierasties jebkurā darba laikā.
Zvaniet vai rakstiet e-pastu, lai sarunātu ērtāko un labāko veidu, kā nogādāt ierīces uz datu atjaunošanu.

Diagnostika

Diagnostika ir noteikts darbu apjoms, kas nepieciešams, lai konstatētu bojājumu raksturu un darba apjomu.
Diagnostikas cena ir 10-20 eiro.
Diagnostika ir ātra izpēte, pielietojot profesionālu aprīkojumu, tāpēc tā nav bezmaksas. Bieži vien, ja klients vēršas laicīgi servisā pēc palīdzības, datu atjaunošana notiek jau diagnostikas laikā, tādējādi samazinot kopējās izmaksas.
Izmaksas veidojas no patērētām darba stundām un materiāliem, ko bieži vien ir grūti prognozēt. Tāpēc, cenas bieži vien ir attēlotas nekonkrēti, piem., 70 - 350 eiro. Tas maz ko izsaka. Lai procesu un izmaksas padarītu saprotamākas, darbus sadala pa posmiem pēc to sarežģītības. Tas dod iespēju pirms katra posma saņemt skaidrojumu, izvērtēt riskus un izmaksas.

Datu atjaunošana

Tiek veikti visi nepieciešamie pasākumi, lai atjaunotu datus. Klientam ir iespēja saņemt atjaunojamo jeb arī jau atjaunoto failu sarakstu. Detalizētu atskaiti par bojājumiem (log ieraksti, foto, video), skaidrojumus par veicamo darbu nozīmi un izmaksām. Pirms datu saņemšanas ir jāapmaksā rēķins.

Datu saņemšana

Datus visbiežāk ieraksta uz citu cieto disku un saņem klātienē. Lai nebūtu jāmēro tāls ceļš, var izmantot šifrētu savienojumu ar servisa datoru un saņemt datus tieši savā datora mapē. Ieguvums - dati netiek nogādāti caur trešo personu serveriem. Tam tiek izmantots 

1. Uzstādīt Syncthing aplikāciju datorā https://syncthing.net/
2. Saņemt no Trivik servisa ID kodu un pievienot jaunu ierīci.
3. Sagaidīt sinhronizācijas pieteikumu no servisa.
4. Pēc noteikta laika jūsu izvēlētā mapē tiks pārsūtīti jūsu faili.