Vampire Diaries/The Originals

Share

Par TVD aktieriem


gal_296807724_large

Pilnais vard: Ian Somerhalder Joseph

Dzimšanas diena: 1978.g. 8. decembris

Dzimšanas vieta: Covington, Louisiana, ASV / Covington, Louisiana, ASV

Matu krāsa: bruna

Acu krāsa: Zila

garums: 175 cm

Vecāki: Māte Edna Maijs (1952) un viņa tēvs, Robert Somerhalder (1941)

Radinieki: Bralis Bob (1971) un māsa Robin Lee (dzimis 1972)


1. Ian Somerhalder dzimis 1978. gada 8. decembrī.
2. Bērnībā Ianam patika peldēšana, makšķerēšana, laivu izbraucieni makšķerēšanu un.
3. 10 gadu vecumā Ians uzsāka modeļa karjeru. Viņš strādāja NY, Parīzē, Milānā un Londonā.
4. Piedalījās skolas teātra pulciņā un uzstājās ar vietējo teātra grupu.
5. Iana vecāki izšķīrās, kad viņam bija 13 gadi, un viņš palika kopā ar mammu, kas audzināja viņu, izmantojot Austrumu medicīnu un dabiskus produktus.
6. Aktieris ir aizrautīgs vides aktīvists un dzīvnieku aizstāvis. Viņš nodibināja savu fondu "IS Foundation", kas tika izveidots kā Iana dzimšanas dienas ēlēšanās 2010. gada nogalē.
7. Ianam ir brālis un māsa.
8.Iana uzvārdam ir interesanta vēsture. Tas ir nācis no Iana audžuvecvectēva (pareizi vecvectēva!. Vecvectēvs bija turīgs angļu zemes īpašnieks, viņš samaksāja ieceļojušam strādniekam, lai tas apprec viņa mīļāko, kas bija stāvoklī, un dotu savu uzvārdu bērnam - Somerhalder.
9.Kā modelis piedalījies dažādu brendu reklāmās: Calvin Klein, American Eagle Outfitters, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace un Guess (Guess reklāmas seja 2 sezonas).


gal_295642743_large


                                         Kanādiešu aktrise un modele Nina Dobreva

 pilnajā vārdā Nina Konstantinova Dobreva, dzimusi 1989. gada 9. janvārī Sofijā, Bulgārijā.

Kad Ninai bija 2 gadi, viņas ģimene pārcēlās uz Kanādu, un tā viņa uzauga Toronto. Aktrise runā angļu, franču un bulgāru valodās. Viņas māte ir māksliniece, bet tēvs datorzinātnieks. Ninai ir arī vecāks brālis.

Ninas Dobrevas garums ir 1.69 m.

Aktrise jau no ļoti agra vecuma izrādīja lielu interesi par dejošanu, vingrošanu, teātri, vizuālo mākslu un aktiermākslu. Nina mācījusies Dž. B. Tirela Sr. Publiskajā skolā (J. B. Tyrrell Sr. Public School) un Veksfordas mākslas koledžā (Wexford Collegiate School for the Arts), iestājās Raiersona universitātē Toronto, lai mācītos socioloģiju, taču 2008. gadā studijas pameta aktrises karjeras dēļ. Nina apmeklējusi arī Dīna Ārmstronga Aktiermākslas skolu, kurā viņu ievēroja vairākas Toronto talantu aģentūras. 

Nina darbojās kā modele, filmējās reklāmās. Vēlāk Nina filmējusies dažādās filmās (Fugitive Pieces, My Daughter's Secret, Never Cry Werewolf, Degrassi Goes Hollywoodu.c.) un TV seriālos (The Border, Eleventh Hour, Degrassi: The Next Generation u.c.). Nina Dobreva redzama arī slavenajā filmā Hloja (Chloe; 2009), kurā galvenās lomas atveidoja Džuliana Mūra, Laiems Nīsons un Amanda Zeifrīda. Plānots, ka 2011. gadā uz ekrāniem iznāks asa sižeta trileris The Killing Game, kurā filmējas arī Nina Dobreva (galvenajās lomās Semjuels L. Džeksons un Kelans Lutzs, kas pasaules slavu ieguvis ar Emeta Kalena lomu "Krēslas" filmās). 2011. gada februārī uz lielajiem ekrāniem iznāca psiholoģiskais trilleris The Roommate, kurā epizodiskās lomās filmējās arī Nina un Katerina Greihema. Šobrīd Nina turpina darbu, filmējoties seriālā The Vampire Diaries, kur viņa atveido divus tēlus - galveno sieviešu lomu Elenu Gilberti un vairāk kā 500 gadus vecu vampīru Katerīnu Pīrsu. Ar Ninas Dobrevas filmogrāfiju iespējams iepazīties šeit

2010. gadā Nina tika nominēta un arī vinnēja Teen Choice Awards divās kategorijās: Breakout Star Female un Actress Fantasy/Sci-Fi. 

Ninai ļoti patīk ceļot un viņa bieži apmeklē Eiropu. Viņai patīk arī volejbols, futbols, klinšu kāpšana, veikbords, snovbords un jāšana. 

Ninas Dobrevas fanu lapa www.theninadobrev.com un Nina Dobrev Network.


gal_295642771_large


                                                                                           Pauls Veslijs
 dzimis 1982. gada 23. jūlijā, Ņūbrunsvikā, Ņūdžersijā, ASV.

Viņa garums ir 1,80 m.

Aktiera pilnais vārds ir Pauls Tomass Vasiļevskis (Paul Thomas Wasilewski). Paula vecāki Agneska (Agnieszka) un Tomass (Thomas) ir poļi. Uzauga Pauls Ņūdžersijas štata Marlboro. Paulam ir vecāka māsa Monika un divas jaunākas māsas - Džūlija un Lea. Par aktiermākslu Pauls ieinteresējās jau bērnībā, kad bija spiests piedalīties skolas lugās, tas gan viņam iepatikās un radīja interesi par to. 
2005. gadā viņš pieņēma sev profesionālo vārdu Pauls Veslijs. Kad viņam jautāja, kāpēc, Pauls atbildēja: "Manu īsto vārdu ir pārāk grūti izrunāt! Es lūdzu savas ģimenes atļauju, lai nomainītu to, un tas tiešām palīdzēja manai karjerai."

Paula vaļasprieks ir hokeja spēlēšana un snovbords. 

Pauls izteicis interesi arī par filmu režiju un rakstīšanu.

Pauls filmējies tādos seriālos kā Law & Order: Special Victims Unit, Law & Order: Criminal Intent,  American Dreams, Smallville, The O.C., 8 Simple Rules, Everwood, CSI: Miami, CSI: NY, Fallen, 24, Army Wives u. c., kā arī vairākās filmās. Jaunākā filma ar Paula piedalīšos ir Beneath the Blue (2010). Ar pilnu Paula Vesliju filmogrāfiju iespējams iepazīties šeit.

Šobrīd Pauls turpina filmēties seriāla The Vampire Diaries otrās sezonas sērijās.

2010. gadā Pauls tika nominēts kā "Breakout Star Male" un "Actor Fantasy/Sci-Fi" Teen Choice Awards un arī vinnēja abās nominācijās. 

Interesanti fakti:

Paula Veslija fanu lapa: http://paulwesleyfans.com.