Vanilla Travel

Official page
Share

Par mums

Atpūtas ceļojumu eksperts jau vairāk kā 15 gadus
Mēs esam pirmie tūrisma profesionāļi Latvijā – no kaislīgiem un azartiskiem ceļojumu organizēšanas entuziastiem esam attīstījušies par pilna servisa ceļojumu aģentūru ar plašu piedāvājumu un galamērķu klāstu visā pasaulē. Mēs palīdzam atklāt jaunus redzesloka apvāršņus un baudīt aizraujošus piedzīvojumus, pozitīvi uzlādējoties un atjaunojot spēkus.

Karte, kurai var uzticēties - profesionāli darbinieki
Rūpība un profesionalitāte ir mūsu komandas vizītkarte:
  • katrs Vanilla Travel speciālists vairāk kā 24 h mēnesī pavada pilnveidojot savas zināšanas;
  • Vanilla Travel darbinieki izglītojās vienā no pasaules labākajām tūrisma nozares mācību iestādēm – IATA;
  • Vanilla Travel direktorei Ingai Kavacai ir IATA augstākā līmeņa diploms.


Prestižās balvas "Gada cilvēks tūrismā" 2008, 2009 un 2011 ieguvēji ir mūsu kolēģi! Vanilla Travel – aktuālāko ceļojumu un jaunievedumu līderis
Esam pārliecinoši eksperti individuālo un uzņēmumu ceļojumu organizēšanā – regulāri pilnveidojam savu piedāvājumu klāstu un ieviešam jauninājumus, lai ceļojumi kopā ar mums allaž būtu pārsteidzošs un īpašs piedzīvojums. Romantiska atpūta Bali pludmalē vai piedzīvojumu pilnas sacensības ar kolēģiem Etnas pakājē – ar mums viss ir iespējams!

Tikai pārbaudīti tūrisma partneri
Mēs vēlamies, lai Tava atpūta ir lielisks un netraucēts piedzīvojums ar komfortu. Jo mūsu sadarbības partneru tīklu visā pasaulē veido tūrisma pakalpojumu sniedzēji, par kuru kvalitāti esam 100% droši. Jau ilgus gadus sadarbojamies ar Vācijas un Baltijas lielākajiem un labākajiem tūrisma operatoriem.
Drošība un garantijas
Mīlam strādāt sakārtotā vidē un piedalāmies tās uzlabošanā, darbojoties tūrisma nozares asociācijās. Vanilla Travel ir Latvijas tūrisma aģentu asociācijas (ALTA) biedrs un IATA aģentūra, kas nozīmē, ka ceļojumu konsultanti ir sertificēti un profesionāli tūrisma pakalpojumu sniedzēji. 
 
Klientu iemaksātas naudas drošības garantija:
Polises nr. 934000123
Apdrošinātājs: ERGO
Garantija derīga: 01.06.2018. - 31.05.2019.
Summa: 60 000.00 EUR