Vigorius.lv - Juvelierizstrādājumi

Share

Teksta lapa

       Rotāšanās ar pērlēm un to zināmā izcelsmes vēsture ir mūžsena, un tās visos laikos ir piederējušas pie vērtībām, kas simbolizē varu un bagātību. Pērles ir klasisks rotājums, kas nekad neiziet no modes un nezaudē aktualitāti, bez tam neviens cits dārgakmens vai dārgmetāls nav spējis vairāk apburt un pārņemt ļaužu iztēli, liekot tiem radīt brīnišķīgus mākslas darbus daudzu gadsimtu garumā.

       Ja briljanti joprojām tiek uzskatīti par meiteņu ’’ labākajiem draugiem’’, tad lēdiju ‘’uzticamākie draugi’’, neapstrīdami, ir pērles, nepārprotami norādot uz valkātāju piederību augstākajai sabiedrībai. Starp pērļu rotu cienītājām un novērtētājām var minēt Kleopatru, Merilinu Monro, princesi Diānu, Elizabeti Teilori, Žaklīnu Kenediju, Milu Janoviču, kā arī daudzas citas visā pasaulē labi zināmas augstākās sabiedrības dāmas.

       Šobrīd, kad cilvēki ir prasmīgi apguvuši mākslu izaudzēt kultivētas pērles, pērļu rotaslietas ir kļuvušas pa kabatai gandrīz ikvienam. Auskari, kaklarotas, gredzeni un piespraudes visplašākajā klāstā ir aplūkojami, piemērāmi un nopērkami arī SIA ‘’Vigorius’’ salonos, kur kārtējo reizi esam gaidīti viesi un sarunājamies ar juvelieri Denisu.

       Kā vienkārši, veiksmīgi un ātri pārliecināties, vai pērles ir īstas vai mākslīgas?

Lasīt pilnu aprakstu - http://www.vigorius.lv/lv/informacija/perles