Vingrošanas studija

Share

Nodarbības

Kardio nodarbības:


Aerobika – nodarbība ķermeņa svara zaudēšanai, vispārējai organisma stiprināšanai un izturības trenēšanai, ar intensīvu kardio slodzi. Palīdz attīstīt ķermeņa plastiku un koordināciju, sirds-asinsvadu sistēmas treniņš.


Steps – nodarbībās tiek izmantotas stepa platformas. Efektīvs treniņš kāju un sēžas muskulatūrai. Lieliski trenē sirds-asinsvadu sistēmu.


Boksējam! – intensīvs kardio treniņš, kurā izmanto karatē un boksa pamatelementus. Sitam, speram, dauzām un cīnāmies ar lieko svaru!


Bumbas kā bungas! – svaru var zaudēt arī ar prieku! Intensīva, jautra, enerģiska nodarbība, attīsta koordināciju un ritma izjūtu, vienlaicīgi intensīvs kardio treniņš.


Intervāla treniņi – kombinējot dažādas intensitātes aerobo un spēka slodzi, šī nodarbība palīdzēs īsā laikā sadedzināt liekās kalorijas, paaugstināt spēku un izturību. Nodarbībā izmanto papildu inventāru.


Lielās bumbas – vidējas intensitātes aerobikas nodarbība, kurā kā papildu inventārs tiek izmantota fitnesa bumba. Labi attīsta kustību koordināciju un līdzsvaru, jo daļa nodarbības notiek sēdus uz bumbas, kas palīdz nostiprināt ķermeņa dziļos muskuļus.


Spēka nodarbības:


Apļa treniņš – nodarbības pamatā spēka vingrojumi ķermeņa problēmzonām, izmantojot papildu inventāru – hanteles, smagumus, bumbas, nūjas, gumijas.


Funkcionālais treniņš – ja vēlies trenēt spēku, izturību un līdzsvaru. Treniņa laikā īpaša uzmanība tiek pievērsta ķermeņa dziļās muskulatūras nostiprināšanai. Nodarbība, kas nedaudz atgādinās fizkultūras stundu, palīdzēs cīnīties ar lieko svaru, veidojot proporcionālu augumu.


Slow & Strong – nodarbībā tiek noslogota visa ķermeņa muskulatūra. Lēnas, vienmērīgas kustības, daudzkārtēja vingrojumu atkārtošana, izmantojot gan savu ķermeņa svaru, gan papildu inventāru. Nodarbība piemērota ikvienam!


Deep work – dedzini kalorijas lēnām! Īsts izaicinājums Tavai izturībai un spēkam!


Blast – citāds funkcionālais treniņš. Spēks, kardio, izturība – viss, kas palīdzēs veidot Tavu ķermeni slaidāku un stingrāku.


ABS – 30 minūšu treniņprogramma vēdera, sānu un muguras muskuļiem. Tev patiks!


Deju aerobikas nodarbības:


Latino – deju aerobika latino vai salsas mūzikas pavadījumā. Aizraujoša, enerģiska nodarbība, kuras laikā iemācīsies pārvaldīt savu ķermeni dejojot.


Afro dance – vienkāršas kustības āfrikāņu mūzikas pavadījumā ļaus atbrīvoties no ikdienas stresa, atbrīvos ķermeni no sasprindzinājuma un dos pozitīvu lādiņu.


Rokenrols – jautra, intensīva un enerģiska nodarbība rokenrola mūzikas pavadījumā, izmantojot rokenrola deju soļus.


Zumba – nodarbība, kura apvieno latino mūziku un deju kustību dinamiskā un aizraujošā treniņā. Enerģiskas kustības palīdz atbrīvoties no stresa un noguruma. Zumba – tā ir jautrība, prieks un tusiņš!


Disko – lipīgas disko dziesmas, disko deju pamatsoļi un spoguļbumba. Kalorijas var dedzināt arī tā!


Bolivuda – nodarbības pamatā indiešu filmu mūzika un deju soļi. Vienkārša, jautra horeogrāfija un ritmiska mūzika.


Ūdens aerobikas nodarbības – pirmdienās un ceturtdienās plkst.20.20 Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas peldbaseinā.