Ilgi degoši apkures katli!

Share

Ilgdegošie apkures katli!

Energoneatkarība, drošība un siltums Jūsu ģimenei.

Jaudīgs un ļoti vienkāršs cietā kurināmā apkures katls ar sveces tipa degšanas procesu, tātad no augšas uz leju – radīts lai Jūs sildītu.
Šie ir dabiski procesi, kuriem mēs atrodam pielietojumu mūsu dzīvē. Mēs vēl neesam atklājuši neko jaunu, bet ja tā būtu, tad iespējams tas būtu labākais, ko Jums ieteikt.

Pieejamie katli – Wulkan A10, ar 10kW jaudu; Wulkan A20 ar jaudu 20kW un Wulkan A40 ar 40kW jaudu; apsildāmā platība no 50 m2 līdz 380 m2.

Katli ir aprīkoti ar siltumizolāciju, kā arī ar karstumizturīgu šamota pildījumu tiek noizolētas katla durtiņas un pamatne. Šis risinājums sargā no nejaušas apdedzināšanās iespējām un katlu var novietot kaut vai uz koka grīdas. Katla darbība ir autonoma, tai nav vajadzīgs elektropieslēgums, izņemot cirkulācijas sūkni slēgtajā sistēmā. Bet katls, atrodoties zemākajā punktā, brīnišķīgi arī darbojas uz pašteci vaļējā cirkulācijas sistēmā.

Degmateriālu - malku katla darbībai var sagatavot jebkurš, jebkurā brīdī, ņemot talkā tikai zāģi un cirvi tas nozīmē - Jūsu māja silta būs vienmēr, jo tie ir mūsu planētas atjaunojamie resursi. Ar Wulkan Jūs iegūstat darbībai nepieciešamo resursu energoneatkarību.
Protams, kā degmateriālu var izmantot arī skaidas, skaidu briketes, granulas un akmeņogles (miksējot tās kopā ar malku) – izvēles iespējas ir Jūsu rokās.

Aizmirstiet par milzīgajām siltuma akumulatora tvertnēm – viņas Jums nebūs vajadzīgas, jo sausas malkas degšanas ilgums ir aptuveni līdz 30 stundām un pat ilgāk, bet jaucat kopā ar labām akmeņoglēm var pat sasniegt degšanas ilgumu līdz 120 stundām (tā arī vēl nav robeža), panākot drošu un ilglaicīgu apkures sistēmas dinamiku.

Katls ir aprīkots ar drošības elementiem, kas pārtrauc degšanas procesu katla darbības bojājumu gadījumos (slēgtajā cirkulācijas sistēmā).

Katla elementi ir izgatavoti no tērauda un speciālā - karstumizturīgā tērauda. Tā iekšējās sienas biezums - 6mm, kas ļauj gūt siltumu un komfortu vairāk kā 18 ziemas.

Malkas garums visiem katliem no 30 – 40cm, lielākajam katlam, 40kw, var ievietot pat līdz 55cm garu malku.

Ja ir nepieciešams veikt nelielas individuālas konstruktīvas izmaiņas katliem, piemēram, dūmvada izvadu katlam novietot vai nu labā vai kreisā pusē, durtiņu vērtni uz labo vai kreiso pusi, tas ir iespējams, jo mēs esam ražotāji. Varam pēc klienta vēlmēm izgatavot arī individuālu ārējo dizainu, vai izpildīt individuālu specpasūtījumu, tehnisko risinājumu izpratnē.

Garantija katliem tiek dota 6 gadi.
Garantija neattiecas uz gaisa ieplūdes sadalītāju un teleskopisko elementu. Šiem elementiem resurss pagaidām ir 2 līdz 3 gadi, bet mēs strādājam pie tā, lai šo resursu palielinātu.
Katla kopējais aprēķinātais resurss ir 18 gadi un pat ilgāk.

Inovatīvām idejām un pārbaudītām tehnoloģijām ir jākalpo Jums un, protams, jāstrādā mūsu visu labā. Mēs strādājam lai uzlabotu dzīves kvalitāti.

Ja ir papildus jautājumi, tad droši zvaniet vai rakstiet.

Izdariet savu izvēli.