Labā fotostudija

Official page
Share

Izdevīgi

Izdevīga cena 2015. gada kāzu fotopakalpojumiem. Akcija no 17.12.2014 līdz 31.12.2014 (akcija beigusies)

   Sveicieni visiem, kas savas kāzas svinēs 2015. gada sezonā. Ja esat apskatījuši lapas informāciju līdz šai vietai, tad Jums ir iespēja izmantot doto piedāvajumu.

   Ja atļausiet man būt Jūsu kāzu fotogrāfam 2015. gada sezonā, Jūs varat rezervēt datumu un noslēgt kāzu fotopakalpojumu līgumu par izdevīgu cenu akcijas periodā no 17.12.2014 līdz 31.12.2014 :

  • ja fotografēta tiek tikai kāzu ceremonija + fotosesija jaunajam pārim (~2h) - (saņemsiet apstrādātas digitālas foto (150 - 200 gab.), oriģināla dizaina DVD, fotogrāmata)) - samaksa par pakalpojumu - 150, - EUR (akcijas perioda cena - 125, - EUR);
  • Ja fotografēta tiek kāzu ceremonija + fotosesija jaunajam pārim + reportāža līdz viesu namam (~3-4h) - (saņemsiet apstrādātas digitālas foto (250 - 300 gab.) oriģināla dizaina DVD, fotogrāmata)) - samaksa par pakalpojumu - 250, - EUR (akcijas perioda cena - 225, - EUR);
  • Ja fotografēta tiek visa kāzu diena - pošanās + ceremonija + fotosesija jaunajam pārim + reportāžas foto līdz pat kūkas dalīšanai vakarā - (saņemsiet apstrādātas digitālas foto (600 - 800 gab.) oriģināla dizaina DVD + slaidu šovs, fotogrāmata) - samaksa par pakalpojumu -  350, - EUR (akcijas perioda cena - 299, - EUR). Izmaksās ir iekļauta jaunā pāra pirmskāzu mini fotosesija brīvā dabā (love story - (15 - 20 apstrādātas digitālas foto)).

Sīkāka informācija fotogrāfa mājas lapā - www.kasparss.lv


Konkurss tikai "Kaspara fotostudijas" sekotājiem...līdz 10.12.2014 - akcija beigusies 10.12.2014 - uzvarētāja Everita Joga.

Sveicieni visiem "Kaspara fotostudijas" lapas sekotājiem un liels paldies, ka esat :)  .

   Lēnām vai ne tik lēnām tuvojas ziema ar Ziemassvētkiem un "Kaspara fotostudija" piedavā tikai un vienīgi lapas sekotājiem tematisku konkursu ar iespēju laimēt jauku un profesionālu fotosesiju.

   Lai piedalītos konkursā, "Kaspara fotostudijas" lapas sekotājiem :

  • jāpadalās ar šo ziņu  ar saviem draugiem (tā jāiesaka saviem draugiem);
  • jāiesūta uz epastu kasparss@kasparss.lv , Jūsuprāt, veiksmīgāko un foršāko ģimenes fotosesijas bildi ar Ziemassvētku tematiku. Fotogrāfijas var būt vairākas, tām nav obligāti jābūt Jūsu ģimenes bildēm, tās var būt vienkārši internetā ieraudzīta bildes par doto tēmu, kas Jums ir ļoti iepatikušās. Fotogrāfijai obligāti japievieno neliels apraksts, kāpēc Jūs šī foto ir uzrunājusi un iepatikusies..

   Konkursa noslēgumā "Kaspara fotostudija" izvēlēsies vienu no lapas sekotājiem, kurš saņems balvā bezmaksas 2 stundu garu fotosesiju Ziemassvētku tematikā visai savai ģimenei profesionālā fotostudijā. Konkursa noslēgums - 10.12.2014.

Piedalieties paši, dalieties ar šo ziņu saviem draugiem un tiksimies decembrī tieši Jūsu ģimenes Ziemassvētku fotosesijā. Paldies Jums:)


Bezmaksas TFCD fotosesija "cilvēks biroja vidē, biznesa apģērbs"

   Lūgums pieteikties bezmaksas TFCD fotosesijai modeļus (sievietes, vīriešus) - tēma - cilvēks biroja vidē, biznesa apģērbs.

   Modeļiem jābūt savam biroja vides apģērbam, atbilstoši klasiski pieņemtiem standartiem - sievietem - kostīms, vīriešiem - uzvalks, kaklasaite utml.

   Fotosesiju veiksim Rīgas centrā, profesionālā fotostudijā, fotosesijā ir TFCD nosacījumi, tiek izmantoti modeļu relīzes dokumenti, darbs notiek ar pilngadīgiem modeļiem, savstarpēji tiek atrunātas vienošanās par fotogrāfiju izmantošanu fotobankās, izstādēs vai reklāmas nolūkos.

   Bezmaksas fotosesijas rezultātā modele (modelis) saņems 4 nedēļu laikā sagatavotas, kvalitatīvi apstrādātas (kontrasta, toņu, krāsu korekcija) digitālas fotogrāfijas datu nesējā, ar atļauju foto lietot bez ierobežojuma, norādot fotogrāfa autortiesības.

   Lūgums pieteikties, rakstot uz epastu   kasparss@kasparss.lv  norādot tēmu "TFCD biznesa apģerbs", kā arī droši rakstiet un jautājiet neskaidros jautājumus.

/ fotogrāfs Kaspars Suškevičs - http://www.kasparss.lv /


Akcija "Turpinām iepazīties" - akcija beigusies 11.11.2014 - laimētāja Elīna Kangro.

   Paldies tiem cilvēkiem, kas atzina par interesantu http://www.draugiem.lv/kasparafotostudija/  lapu, atrada laiku iepazīties ar pakalpojumu aprakstu, akciju piedāvājumu, apskatīja manis veidotās foto, atzina tās par par pietiekami interesantām, lai pieteiktos sekot lapas jaunumiem. Starp pirmajiem sekotājiem ir notikusi izloze par 2 bezmaksas fotosesijām ar iekļautu foto pēcapstradi.

Un protams, kapēc neturpināt labas lietas? Lapai http://www.draugiem.lv/kasparafotostudija/ sasniedzot 75 sekotājus, tiks izlozēts 1 (viens) laimētājs, kas saņems bezmaksas fotosesiju Rīgā, 2 stundu garumā profesionālā studijā, brīvā dabā vai citur pēc izvēles, visas fotosesijas laikā uzņemtās foto ar pēcapstrādi, retušētas 20 veiksmīgākās foto un vienas foto pēc izvēles druku uz kanvas auduma ar izmēriem līdz 30 x 50 cm. Esat laipni aicināti pieteikties sekot, kā arī rakstiet savu fotosesiju vēlmes uz epastu kasparss@kasparss.lv


Patstāvīga akcija "Ja esat daudzbērnu ģimene..."

    Latvijas Goda ģimenes apliecība “3+ Ģimenes karte” ir valsts veidota atbalsta sistēma daudzbērnu ģimenēm, kas reizē kalpos arī kā apliecinošs dokuments tam, ka ģimenē aug trīs un vairāk bērni vecumā līdz astoņpadsmit gadiem. Šīs kartes īpašniekiem turpmāk būs iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, kurus piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā.
  Ja Jūsu ģimene atbilst kritērijiem, kas aprakstīti godagimene.lv , esat aicināti piereģistrēties kartes saņemšanai. Savukārt bērnu un ģimenes fotogrāfs Kaspars Suškevičs un SIA "Kaspara fotostudija", sadarbībā ar "SIA Hannu - Pro", aicina daudzbērnu ģimenes kartes īpašniekiem izmantot fotosesiju atlaides : ģimenes fotosesijas cenas atlaide - 25 % no mājas lapas norādītās cenas, "Dāvanu kartes" iegādes cenas atlaide - 10 % no norādītās cenas, jebkuram citam mājas lapas www.kasparss.lv norādītajam fotopakalpojumam cenas atlaide - 15 %.


Akcija "Salaspils ģimenes fotosesija" ( akcijas ir pastāvīga; ir zināmas pirmās divas ģimenes no Salaspils, kuras 01.05.2014 tiks laipni aicinātas izmantot bezmaksas fotosesijas piedāvajumu)

   Esat laipni aicināti izmantot priekšrocības - 15 % atlaide ģimenes fotosesijai. Atlaide ir spēkā, ja esat ģimene no Salaspils. Mums Salaspilī ir lieliska dabas dota un cilvēku kopta studija - Botāniskais Dārzs - esat laipni aicināti pieteikt savu ģimeni fotosesijai pie fotogrāfa Kaspara Suškeviča. Sīkāks info, jautājumi / atbildes rakstot uz epastu kasparss@kasparss.lv

p.s. Pirmās divas ģimenes no Salaspils, kas pieteiksies fotosesijai Salaspilī brīvā dabā un reģistrēsies sekot http://www.draugiem.lv/kasparafotostudija/ - fotosesijas par brīvu:)