Labā fotostudija

Official page
Share

Privāta fotosesija

Privāta fotosesija

    Aizmirstiet par ikdienas steigu un darbiem privātā fotosesijā jebkurai gaumei un stilam. Privātu foto sesiju var veikt 

  • pie Jums mājās (Jums piemērotā interjerā), izmantojot studijas apgaismojumu;
  • foto studijā;
  • vai dabīgā vidē - parkā, mežā, Jūrmalā vai tml.

   Jūs varat brīvi izvēlēties stilu kādā sevi vēlaties redzēt vai arī fotogrāfs izveidos klasiskus, kompozicionālus portretus. Fotogrāfs Kaspars Suškevičs fotografē individuālus, grupu, ģimenes, radošus portretu foto.

    Ir iespējama kailfoto vai boudoir  stila privāta foto sesija - ja nav nepieciešama fotogrāfiju pēcapstrāde, pēc klienta vēlmes (par papildu samaksu), visas foto var tikt ierakstītas klienta datu nesējā, atdotas klientam un oriģināli izdzēsti.
    Optimālais laiks privātai foto sesijai - 3 stundas( optimālais laiks lai visas labās idejas paspētu nofotografēt, apskatīt, izdomāt jaunas idejas un vēlreiz nofotografēt). 
   Pēc fotosesijas  1 nedēļas laikā Jūs saņemsiet visas uzņemtās digitālās foto (ne mazāk par 100) un 20 retušētas (uzlabotas) veiksmīgās foto ierakstītas individuālā roku darba iesaiņojuma DVD diskā vai atsevišķi  vienojoties  tipogrāfiski  noformētā foto grāmatā. Ir pieejami vizāžista pakalpojumi sākot no 21 Eur.    

    Privātas fotosesijas cena Jūsu dzīvesvietas interjerā vai brīvā dabā ir 80 Eur / 2 h.  Ja fotosesija tiek veidota  foto studijā, katra fotografēšanas stunda būs dārgāka par 10,- Eur. Cena ir atlīdzība fotogrāfam par viņa prasmēm, studijas laiku un saņemtajām foto.
   Kailfoto vai boudoir stila fotosesijas cena Jūsu dzīvesvietas interjerā vai brīvā dabā ar iekļautiem vizāžista make up pakalpojumiem - 80 Eur / 2 h. Ja fotosesija tiek veidota  foto studijā, katra fotografēšanas stunda būs dārgāka par 10,- Eur.
    Minimālais fotosesijas pasūtījuma laiks - 2 h.

   Ir pieejami vizāžista, friziera, stila meistara pakalpojumi, kuru piedāvātos pakalpojumus var apskatīt lapas kreisajā malā sadaļā Sadarbība.

   Pieteikties uz privātu fotosesiju var, rakstot epastu uz kasparss@kasparss.lv vai zvanot uz 22334488.

   Portfolio piemēri - šeit.