Labā fotostudija

Official page
Share

Ģimenes fotogrāfs

Ģimenes fotogrāfs

   Pavadiet jauki kopā laiku ģimenes lokā un ļaujiet to iemūžināt kvalitatīvās fotogrāfijās ģimenes fotosesijā. Fotogrāfs Kaspars Suškevičs piedāvā Jums sirsnīgas, atraktīvas Jūsu ģimenes fotogrāfijas, sākot no mazuļa gaidīšanas brīža, līdz pat lielajam ģimenes foto visiem kopā ar vecvecmammu un vecvectēvu.        
   Katrai ģimenei ir nepieciešama individuāla attieksme un līdz ar to profesionāli mainīsies arī fotogrāfa pieeja un veidotās bildes ģimenes fotosesijā. Ģimenes fotosesiju var veidot :

  • pie Jums mājās (Jums piemērotā interjerā), izmantojot studijas apgaismojumu;
  • foto studijā;
  • vai dabīgā vidē - parkā, mežā, Jūrmalā vai tml. 

   Iesākumā varat uzrakstīt epastu vai piezvanīt fotogrāfam Kasparam Suškevičam - 22 33 44 88. Telefona sarunā izrunāsim Jūsu vēlmes, apspriedīsim plānus, datumus, nianses un vienosimies par samaksu. Uzzinot vairāk par jūsu ģimeni un dzīves stilu, ģimenes fotosesijas bildes var veidot atbilstoši jūsu gaumei un vēlmēm. 
   Ģimenes fotosesijā ietilpst visas ( apmēram 100 ) uzņemtās 1 nedēļas laikā apstrādātas  foto, kā arī 20 retušētas (uzlabotas) veiksmīgās ģimenes foto ierakstītas individuālā roku darba iesaiņojuma DVD diskā vai atsevišķi vienojoties tipogrāfiski noformētā foto grāmatā. Ģimenes fotosesijā pieejami vizāžista pakalpojumi sākot no 20 Eur. 
   Ģimenes fotosesijas cena Jūsu dzīvesvietas interjerā vai brīvā dabā ir 80 Eur / 2 h.  Ja fotosesija tiek veidota  foto studijā, katra fotografēšanas stunda būs dārgāka par 10,- Eur. Cena ir atlīdzība fotogrāfam par viņa zināšanām, prasmēm un saņemtajām foto.
    Minimālais fotosesijas pasūtījuma laiks - 2 h.  

    Atsevišķi vienojoties, pieejami vizāžista, friziera, stila meistara pakalpojumi, kuru pakalpojumus var apskatīt lapas sadaļā "Sadarbība".

    Pieteikties uz ģimenes fotosesiju var, rakstot epastu uz kasparss@kasparss.lv vai zvanot uz 22334488.

  Portfolio piemēri - šeit.



    Savukārt, ja Jūsu ģimene atbilst kritērijiem, kas aprakstīti www.godaģimene.lv, esat aicināti piereģistrēties kartes saņemšanai. Un bērnu un ģimenes fotogrāfs Kaspars Suškevičs un SIA "Kaspara fotostudija", ar "Sabiedrības integrācijas fonds" atbalstu, aicina daudzbērnu ģimenes kartes īpašniekiem izmantot fotosesiju atlaides :

  • ģimenes fotosesijas cenas atlaide - 25 %,
  • Dāvanu Kartes iegādes cenas atlaide - 10 %,
  • jebkuram citam "Kaspara fotostudijas" mājas lapas norādītajam fotopakalpojumam cenas atlaide - 15 %.