Labā fotostudija

Official page
Share

Kāzu fotogrāfs

Dalības fotogrāfija no 2014.gada Latvijas kāzu fotogrāfu Asociācijas izstādes

Latvijas Kāzu fotogrāfu Asociācijas biedra kandidāts, kāzu fotogrāfs Kaspars Suškevičs.


   Pieteikties kāzu fotogrāfa pakalpojumiem, vienoties par cenām, vēlmēm un niansēm, var, rakstot epastu uz kasparss@kasparss.lv vai zvanot uz 22334488 - ja uzreiz neatbildu, tad noteikti sazvanīšos pēc neilga brīža.


   Jūs varat izvēlēties dažādus kāzu fotogrāfa pakalpojumus Latvijas teritorijā. Visās kāzu fotopakalpojumu pakās klients saņem DVD ar apstrādātām augstas izsķirtspējas digitālām fotogrāfijām printēšanai un samazināta izmēra digitālām fotogrāfijām interneta vajadzībām, kā arī ar paroli aizsargātu online fotogaleriju :


  • "Platīns" - pirmskāzu minifotosesija "love story",  vecmeitu / vecpuišu ballītes fotosesija līdz 2 h, fotogrāfa pakalpojumi kāzu dienā līdz 15 h, klients kopumā saņem no 1000 līdz 1200 foto, 100 labāko foto slaidu šovs, 25 lpp. fotogrāmata, papildus info šeit;

  • "Zelts" - pirmskāzu minifotosesija "love story", fotogrāfa pakalpojumi visu kāzu dienu līdz 12 h, sākot no gatavošanās līdz pat kūkas dalīšanai pusnaktī, vismaz 600 - 800 foto, papildus info šeit;


    Ar visiem klientiem tiek slēgts kāzu fotogrāfa pakalpojumu līgums. 8 nedēļu laikā pēc kāzām pasūtītājs saņem apstrādātas digitālas fotogrāfijas (krāsu un tonalitātes korekcija, kadrēšana, attēla defektu korekcija) ierakstītas oriģināla dizaina datu nesējā.


   Par visām papildus vēlmēm lūgums rakstīt fotogrāfam Kasparam Suskevičam uz epastu kasparss@kasparss.lv vai zvanit / sms uz  +371 22 33 44 88.


   Transporta izdevumi (~15 - 50 EUR) ir precizējami, kad ir zināms kāzu dienas plāns, jo braucu ar savu auto.
Papildus klientiem tiek piedāvāts veikt pasūtījumu savu kāzu eksluzīvas kvalitātes fotogrāmatai (Silver Grain, GraphitiStudio). Fotogrāmatas makets ar vēlamajām fotogrāfijām  tiek precizēts, vienojoties ar klientu. Ir pieejami dažādi fotogrāmatu noformējuma varianti un izmaksas, sākot no 50 Eur.
Pirms kāzu dienas satiekoties tiek pārrunātas nianses, kāzu dienas plāns, katram pārim ir individuāla pieeja.


Portfolio piemēri - šeit.