UHH dizains

Official page
Share

Druka uz kanvas

gal_253916598_icongal_253916606_icongal_253916608_icongal_253916706_icon

Kas ir kanva?

Kanva ir audekls, uz kura glezno gleznotāji. Tagad arī Tev ir iespēja piekarināt pie sienas vai novietot kur citur sevis izvēlētu fotogrāfiju vai attēlu, kas izskatās kā glezna

Kāda izskatās Kanva?

Tevis izvēlētais attēls vai fotogrāfija augstā kvalitātē tiek uzdrukāta uz kanvas auduma. Pēc tam šis apdrukātais audums tiek apvilkts ap koka rāmi un pie tā piestiprināts. Rezultātā, izdrukātā bilde kļūst līdzīga gleznai, ko īpaši pastiprina, tas, ka audums ticis apvilksts apkārt rāmim, veidojot telpisku skatu, ļaujot gleznu apskatīt arī no tās ārējām malām. Šāda veida gleznas piešķir attēlam dzīvīgumu, ļaujot sajust attēlā redzamā tuvāku klātbūtni. 

Kur var izmantot kanvu?

Tāpat kā jebkura glezna vai fotogrāfija arī kanva ir ļoti efektīgs veids kā piešķirt interjeram vajadzīgo noskaņu un akcentus. Kopējais telpas iespaids būs atkarīgs no izvēlētajiem attēliem, kanvu izmēra un skaita, kā arī no to izvietojuma telpā.

Kādos veidos var apdrukāt kanvas audumu?

Mūsdienās tiek īpaši piedomāts pie interjera, tāpēc arī mēs piedāvājam apdrukāt kanvu dažādos veidos:

- veidojot viena gabalu gleznu;

- veidojot vairāku daļu gleznu,

tātad kopējo attēlu vai fotogrāfiju veidos vairāki kanvas rāmji, kas izvietoti viens otram blakus, vai viens zem otra. Taču arī šajā gadījumā ir divi varianti, kā mainīt interjera noskaņu izvēloties vienādu izmēru vai dažādu izmēru rāmjus/attēlu daļas.

- veidojot citus interjera elementus, piemēram, aizkarus-žalūzijas (skat.galerijā).

Cik ilgi tiek gatavota kanva?

Kanvas izgatavošana aizņem pasivam neilgu laiku, taču ņemot vērā pasūtījumu daudzumu tas var aizņemt 1-5 dienas.

Kādi ir iespējamie izmēri un to cenas?

Kanvas var izgatavot dažādos izmēros.

Standarta piedāvājumā ir 9 izmēri.

Izmērs    Cena

20x30  -  7,00

30x40 –  10,30

40x60 –  17,00 

50x70  -  24,00

40x90 –  25,00

60x90 –  32,00

60x120 – 45,00

80x120 - 50,00

120x120 – 86,40

Nestandarta izmēri

Iespējams pasūtīt jebkāda cita izmēra kanvu, atbilstoši Tavām vēlmēm un mūsu iespējām. Nestandarta kanvu cena ir 65 LVL/km2. Minimālās pasūtījuma izmaksas 6 LVL.

Cenas norādītas ar PVN!

Kur var izmantot kanvas gleznu?

Tāpat kā jebkura glezna vai fotogrāfija arī kanva ir ļoti efektīgs veids kā piešķirt interjeram vajadzīgo noskaņu un akcentus. Kopējais telpas iespaids būs atkarīgs no izvēlētajiem attēliem, kanvu izmēra un skaita, kā arī no to izvietojuma telpā.

Vai kanvu var dāvināt?

Kanva pilnīgi noteikti būs interesanta, neikdienišķa un negaidīta dāvana, kādam mīļam draugam vai tuviniekam, gan kolēģiem un pat biznesa partneriem. Kanvu var dāvināt arī kā kāzu dāvanu jaunajam pārim, vai uzdāvināt kādu skaistu attēlu no neaizmirstama ceļojuma kā Valentīndienas vai gada dienas dāvanu savam mīļotajam/-ai. 

Taču, ja nezini, kādu attēlu dāvanas saņēmējs labprāt saņemtu, tad droši izmanto mūsu veikalā iegādātu dāvanu karti. Ļauj saņēmējam pašam izvēlēties savu dāvanu!

Kādi attēli var tikt izmantoti drukai uz kanvas?

Uz kanvas auduma drukājamo attēlu/fotogrāfiju izvēle nav ierobežota. Var izvēlēties savas bildes, vai arī internetā no foto galerijām iegādāties sev iepatikušās fotogrāfijas, kuras uzņēmuši citi.  To cenas interneta foto galerijās ir ļoti dažādas. Varam ieteikt apmeklēt sekojošas lapas: www.istockphoto.com, www.fotolia.com, http://www.fotosearch.com.

Papildus informāciju droši jautā sūtot e-pastu uzinfo@nikagroup.lv vai zvani pa tālruni uz numuru  +371 67886965  vai mob.tel.  +371 29361970 !