UHH dizains

Official page
Share

Durvju rokturu plāksnītes

Vai atceries pēdējo reizi, kad kāds ienāca pa Tava kabineta vai istabas durvīm neaicināts? Tagad Tev ir iespēja likt apkārtējiem saprast, ka Tu esi aizņemts, ka atpūties, ka nevēlies būt traucēts vai arī gluži pretēji vēlies lai kāds Tev sastāda kompāniju skatoties filmu vai arī Tev briest ballīte un gribi, lai ciemiņi zina kurās durvīs notiek īstais burziņš!


Kā var pielietot durvju rokturu plāksnītes?

Tās ir viegli un ērti pielietojamas, jo tām ir speciāla forma ērtai uzkāršanai uz durvju roktura, tā lai apārtējie redz Tavu vēstījumu!

Kāda izskatās durvju rokturu plāksnīte?

Tā ir abpusēji identiski vai atšķirīgi apdrukāta ar attēlu, zīmējumu vai tekstu un iespējams pat visu kopā.

Vai iespējams personificēt durvju rokturu plāksnīti?

Jā, protams! Plāksnītes var izvēlēties, gan no mūsu piedāvājumu klāsta gan arī pasūtīt kādu kas būtu izgatavota ar Tevis izvēlētu attēlu, zīmējumu un/vai tekstu, kā arī izvēlēties, vai to apdrukāt izdentiski vienādu no abām pusēm (kas atvieglo uzkarināšanu uz visu virzienu durvju rokturiem), vai arī izvēlēties katrai pusei atšķirīgu dizainu!

Cik ilgā laikā var izgatavot šādu plāksnīti?

1 - 2 dienu laikā.

Kādas ir plāksnīšu cenas?

Gatavo dizainu plāksnīšu, kas atrodamas galerijās, cena ir 2.00LVL/gab.

Ja vēlies pasūtīt personificētu durvju rokturu plāksnīti tad tiek piemērota minimālā pasūtījuma cena, kas ir 6.10 LVL, taču, ja vēlies vairākas, tad lūdzam par cenām interesēties rakstot e-pastu info@nikagroup.lv vai zvanot uz kādu no zemāk norādītajiem tel.nr.

Cenas norādītas ar PVN!


Papildus informāciju droši jautā sūtot e-pastu uz info@nikagroup.lv vai zvani pa tālruni uz numuru  +371 67886965  vai mob.tel.  +371 29361970 !