TRM/MARSTALL

Share

TRM piedevas zirgiem

TRM ir vieni no lielākajiem uztura bagātinātājiem Eiropā. Kā nozares pionieriem TRM ir nesalīdzināma pieredze, lai izprastu specifiskās prasības zirgu uzturam. Tas arī nodrošina galaproduktu kvalitāti un atbilstību standartiem.


Elektrolīti


Electrolyte Gold- Zinātniski formulēts produkts, kurā ir elektrolīti, vitamīni E un C, aminoskābes un glikoze.iepakojums kārba ar 30pac. pa 50g un 200pac. pa 50g.


Superlyte Syringe- Ar šo šļirci tiek ātri atjaunoti elektrolīti pie liela organisma atūdeņošanās. Iepakojumā ir 3  šļirces pa 70g.


Superlyte Syrup- Šajā sīrupā ir 2 daļas nātrijs: 2 daļas hlorīds: 1 daļa kālijs, kas tiek zaudēts pie lielām svīšanām šādā attiecībā. Iepakots plastmasas pudelē 3,75L vai kanniņa 10L.


Isopro 2000- Zinātniski pamatots koncentrēts produkts,lai ikdienā saņemtu pietiekošu daudzumu elektrolītu. Tas ir  aromatizēts ar anīsa sēklām. Iepakots spainīšos 1,5kg un 10kg.


Locītavu un saišu piedevas
Stride HA-
Produkts paredzēts saišu un locītavu veselības uzturēšanai. Tā sastāvā ir hialuronskābe, kas ir galvenais komponents sinovālajam šķidrumam locītavās. Iepakots plastmasas pudelēs 1,18L un 3,75L.


Stride- satur glukozamīnu, hondroitīna sulfātu un bioloģiski pieejamo sēru. Lietojot šo produktu zirgi ir spējīgi izturēt smagas fiziskas slodzes. Iepakots kārbā 30pac. pa 50g.


Stride MP- Barības piedeva ilgstošai lietošanai skrimšļa aizsardzībai. Šo produktu lieto pēc Stride.  Kārba 60gab. pa 20g.


Gluco-Flex- Piedeva locītavu un skrimšļa veselīgai uzturēšanai.Iepakots plastmasas pudelēs 1,18L un 3,75L.


Zirgaudzētājiem


Beta karotīns, folijskābe un vitamīns E- Šis produkts nodrošina dzīvniekus ar svarīgākajiem vitamīniem un uzturvielām kritiskajos periodos - lecināšanas periodā. Iepakots 3kg spainītī.


Calphormin- Satur maroelementus, mikroelementus, aminoskābes un nātrija ceolītu. Domāts strauji augošiem zirgiem pie kaulu veidošanās un grūnām ķēvēm. Iepakots spainīī 3kg un 10kg.


Vita E plus- Domāts vaislas zirgu auglības uzturēšanai. Sastāvā ir vitamīni B1, B2, E, C, lizīns, selēns un  aminoskābes. Iepakots kārbiņā 30gab. pa 50g   vai spainītī 5kg un 10kg.


Enerģijai
Bioactive-
Vairāku dabīgu komponentu savienojums enerģijas iegūšanai. Iepakojums 3 šļirces pa 60g.


Multiplex- zirga apetītes uzlabošanai ar B vitamīnu kompleksu, lai iegūtu lielāku enerģiju. Iepakojuma 3 šļirces pa 50g.


Pure Power Creatine- Šis produkts nodrošina dzīvnieka organismu ar kreatīnu. produkts nodrošina augstu enerģiju ilgstošu laika posmu. Aiztur pienskābes veidošanos organismā. Iepakots spainītī 1kg un 2,25kg.


Multivitamīni
SpeedXcell-
Sabalansēts multivitamīnu un mikroelementu šķīdums ikdienas lietošanai. Iepakots plastmasas pudelē 3,75L.


IronXcell- Sīrups bagātināts ar dzelzi, vitamīnu B, kam pievienots Sibīrijas žeņšeņs.  Iepakojums 3,75L un 10L.


Specializēti produkti
Chelated Copper Syrup & Gel-
Vara želeja un sīrups, kas viegli uzsūcas zirga organismā. Vara trūkums organismā jaunzirgiem var izraisīt osteomielīta attīstību, anēmiju, zirgiem paliek nespodra spalva , sākas nagu problēmas. Sīrups iepakots plastmasas pudelē 1,18L un želeja šļircēs 5 gab. pa 35g.


Curragh Carron Oil- Auksti spiesta linsēklu eļļa, kam pievienots kalcija hidroksīds un aminoskābes. Lieto pie apmatojuma maiņas, enerģijas iegūšanai un pārejot no mīkstās barības uz cieto.


Eleuthromax- Pretstresa barības piedeva, kuras sastāva ir Sibīrijas žeņšeņs. Iepakots kārbiņā 7gab. paciņās pa 40g un  100gab. paciņās pa 40g.


Ķiploku pulveris- 100% ķiploku pulveris. Iepakojums 1kg.


Equivent Syrup- Tumšs sīrups, kas satur ēteriskās eļļas, domāts elpošanas atvieglošanai. Īpaši domāts zirgiem , kas ir jūtīgi pret putekļiem un sastāvējušos gaisu. Iepakots plastmasas pudelē 1L.


Ķiploks, medus, glukoze- Veiksmīgs 3 produktu apvienojums, kas uzlabo apetīti un veicina enerģijas rašanos. iepakots kanniņa 1,5L un 6L.


GNF- Zirgiem ar gremošanas traucējumiem un kuņģa čūlas gadījumos. Iepakots spainītī 3kg un 10kg.


Good As Gold- Domāts nervoziem zirgiem. Sastāva L-triptofāns, Vitamīni E un B1. Iepakots kārbiņā 6 gab. paciņas pa 40g vai 500g un 1,5kg.


Good As Gold paste- Domāts nervoziem, stresainiem zirgiem. sastāva ir magnijs, vitamīni B un L-triptofāns. Iepakots šļircēs pa 70g.


Hemorex & Race Day Syringe- Šie produkti domāti plaušu darbības veicināšanai un to darbības uzlabošanai. Race Day Syringe lieto sacensību dienā. iepakots spainīšos 500g un 1500g un šļirce- 30g.


Muscle Up- Barības papildinājums, kas veicina muskuļu attīstību. Iepakots 960ml pudelē.


Neutracid- Piedeva kavē pienskābes uzkrāšanos muskuļos un normalizē pH līmeni asinīs. Iepakots 3,75L un 10L.


Nagiem


Hoof Oil- Premium klase nagu eļļa. Pieejams 0,8L, 1L, 4,5L un 20L iepakojumos.


Hoof Conditioner- palīdz uzturēt naga mitrumu, pasargā no plaisāšanas, piedod nagam elastību un spīdumu. Pieejams 500ml un 2,5L iepakojumos.


Hoofmaker- Piedeva naga stāvokļa uzlabošanai, nodrošina visu naga slāņu apgādi ar barības vielām. Iepakojums 500g un 5kg un kārbiņa ar 60 gab. paciņām pa 20g.


Dezinfekcijas līdzekļi
Equisept-
Plaša spektra dezinfekcijas līdzeklis tabletēs. Tas viegli šķist ūdenī un veido spēcīgu dezinfekcijas šķīdumu. iepakots bundžiņā pa 50 gab.tabletēm. 1 tablete ir 10g.


Hoofmaker Pellets-  Piedeva naga stāvokļa pareizas struktūras veidošanai. Iepakojums 3kg un 10kg.