TRM/MARSTALL

Share

TRM piedevas suņiem un kaķiem

TRM ir lielākais barības piedevu ražotājs Eiropā. Īru barības piedevu ražotājs ir specializējies dzīvnieku barības piedevu ražošanā pamatojoties uz zinātniskiem pētījumiem.


Stride


Pulverveida papildbarība locītavu un saistaudu funkciju uzturēšanai un nostiprināšanai. Iepakots 150g bundžā.



Stride Plus ar hialuronskābiŠķidra papildbarība locītavu un saistaudu funkciju uzturēšanai un nostiprināšanai. Iepakots 200ml un 500ml pudelēs ar dozatoru.



Multiplex


Pulverveida vitamīnu un minerālvielu barības piedeva ikdienai. Iepakots 200g bundžiņā.



Multivit ComplexMultivitamīnu un minerālvielu komplekss šķidrā veidā ikdienas lietošanai dažāda vecuma suņiem. Iepakojums ir 200ml un 500 ml.




CanigloBarojoša Omega-3 un Omega-6 taukskābes eļļa, kas nodrošina spīdīgu un veselīgu apmatojumu. Caniglo pamatā ir 100% mencu aknu eļļa. Iepakots 200ml pudelē ar dozatoru.
Muscle Dog
Dabīga papildbarība suņiem , kas satur koncentrētu rīsu kliju eļļu. Lieto , lai uzlabotu muskuļu attīstību, veicina muskuļaudu veidošanos un uzlabo vispārējo fizisko stāvokli.iepakots pudelē ar dozatoru 200ml.



Canigest


Šī papildbarība domāta gan suņiem , gan kaķiem. Ar Canigest var atjaunot labvēlīgo baktēriju līmeni zarnās. Īpaši piemērots zarnu un gremošanas trakta darbības veicināšanai. Pasta iepakota šļircē 30ml.



Stride Plus FelineŠī papildbarība  domāta kaķiem, kuriem ir veselības problēmas ar locītavām un saitēm. Par to , ka ir problēmas ar locītavām parasti norāda šādas uzvedības problēmas:



  • slikts un matēts apmatojums 
  • dabisko vajadzību kārtošana ārpus tualetes
  • nevēlēšanās staigāt vai lēkt
  • samazinātas kustības
  • slikta ēstgriba

Iepakots 150ml plastmasas pudelē.



Furinaid ar ceptas gaļas aromāuLieto Feline Idiopathic Cystitis (FIC) gadījumos, tas ir urīnpūšļa bakteriālu un citu iekaisumu un slimību gadījumos. Iepakojums 150ml.




Sīkāku aprakstu par produktiem skatīt mājas lapā http://www.gksport.lv sadaļāsuņu barība.