ZTE Latvija

Official page
Share

Viedtālrunis moderniem cilvēkiem - ZTE Skate

Par ZTE kompāniju

ZTE ir viens no pasaules vadošajiem telekomunikāciju tehnoloģiju un tīkla risinājumu izplatītājiem.Kompānija darbojas 140 valstīs, piedāvājot inovatīvas tehnoloģijas un biznesa risinājumus. Kompānija ir dibināta 1985. gadā un ir atzīta par Ķīnas lielāko telekomunikāciju aprīkojuma firmu un ir kļuvis par 4.lielāko mobilo tālruņu ražotāju pasaulē.Kā pirmo produktu Latvijā ZTE piedāvā viedtālruni ZTE Skate, kas ļauj par saprātīgu cenu iegūt savā īpašumā augstas klases viedtālruni, bez jebkādām saistībām pret operatoriem.

Par viedtālruni ZTE Skate

ZTE Skate lieliskais 4.3-collas platais WVGA ietilpības Multitouch displejs ar trim fiziskiem taustiņiem ideāli reaģē uz pieskārieniem, paceļot telefona lietošanas ērtumu jaunā līmenī. Augstā 800х480 pikseļu izšķirtspēja nodrošina gludu, līdzenu attēlu bez pikselizācijas pazīmēm. Savukārt jaudīgais procesors Qualcomm MSM7227T, kas darbojas 800 MHz frekvencē, Adreno 200 grafiskais paātrinātājs un 512 Mb operatīvās atmiņas nodrošina vienmērīgu interfeisa un programmu darbību, ļauj spēlēt krāsainas spēles un komfortabli darboties Internetā.


gal_273259765_large



Specifikācija

Platforma

* Sakaru tīkli: GSM 900/1800/1900, UMTS 2100
* Procesors: Qualcomm MSM7227T 800 MHz
* Grafiskais paātrinātājs: Adreno 200
* Operētājsistēma: Android 2.3 (iespējams atjaunināt uz 4.0)

Ekrāns

* Tips: TFT kapacitīvs skārienjūtīgais ekrāns
* Izmērs: 4.3 collas
* Izšķirtspēja: 800x480
* Krāsu skaits: 16M
* Multitouch

Kamera

* Attēlu sensors: CMOS
* Megapikseļu skaits: 5
* Izšķirtspēja: 2592x1944
* Autofokuss
* LED zibspuldze
* Geo tagging

Izklaide

* FM radio
* Atskaņojamie audio formāti: AAC, MP3, WAV, midi, AMR
* Video kodeki: H.263, H.264, MPEG4, filmēšana/skatīšanās
* Java MIDP emulators
* Sociālie tīkli, Foto/video koplietošana, Facebook®, Flickr®, Twitter™, YouTube™


Datu pārraide

* Ziņapmaiņa: SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
* Datu pārraide EDGE, GPRS, HSDPA, HSUPA
* WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g, Wi-Fi hotspot
* Bluetooth: v2.1 c A2DP, EDR
* USB: microUSB v2.0
* GPS: GPS, A-GPS

Atmiņa

* Iebūvētā atmiņa: 512 MB
* Atmiņas kartes slots: microSD līdz 32 GB

Fizikālās specifikācijas

* Izmēri: 68x126x10 mm
* Svars: 140 g

Garantija

* Viedtālrunim ir 2 gadu garantija
* To nodrošina lielākie servisa centri Baltijā - "DT Mobile" un "MTTC"

Galvenās Īpašības:

Lielākais pluss šim telefonam ir ekrāns. Tas ir liels (4.3” jeb 10.9 cm), gaišs un lieliski piemērots sērfošanai Internetā. Ja viens no galvenajiem iemesliem Jūsu nākošā telefona izvēlē ir Interneta pārlūkošana, sociālie portāli, tad šis būs īstais modelis kuru izvēlēties. Šādā cenu kategorijā būtu gaidāma ekrāna pikselizācija, taču tādas nav. Jūs noteikti būsiet patīkami pārsteigti, kad ieraudzīsiet to. Jāsaka, ka arī pieskārienu reģistrators strādā apbrīnojami labi.

Šis nav pats jaudīgākais ZTE viedtālrunis, taču 800Mhz procesors veiksmīgi tiek galā ar tam uzdoto darbu. Piemēram, visiem labi zināmā spēle Angry Birds darbojas plūstoši. 512 megabaitu operatīvā atmiņa ļauj atvērt un paralēli darboties vairākās aplikācijās bez bažām par bremzēšanu. Šajā budžeta klasē šāda veiktspēja ir ļoti laba un cita telefona ar šāda izmēra un kvalitātes ekrānu šādā cenu grupā nav. Ar cenas / jaudas attiecību ir trāpīts tieši desmitniekā. Cenas dēļ Skate nav upurēta jauda un otrādi.


Skate dizains ir minimālistisks, bet acij patīkams. Melns plastmasas korpuss ar dažiem spīdīgiem akcentiem. Plastmasas korpuss neatstāj lētuma iespaidu un nav slidens, kas ir ļoti svarīgi šāda izmēra telefonam. Tas labi iegulst rokā un nešķiet masīvs, varētu teikt, ka telefons dod lietotājam pamatīguma sajūtu.


Piecu megapikseļu kamera būs piemērota mirkļa tveršanai. LED zibspuldze ļaus uzņemt attēlus arī diennakts tumšajā laikā. Attēlu kvalitāte sliktos gaismas apstākļos ir apmierinošana, tātad informācijas nodošanai tā būs pietiekama.


ZTE Skate par sevi atstāj labi veidota budžeta klases tālruņa iespaidu. Telefons simpatizēs jauniešiem, kuri nevēlas tērēt lielu naudas summu, piemēram, par savu pirmo viedtelefonu. Kā jau minēju, tad lielais displejs ļoti iepriecinās tos, kuri ikdienā pavada daudz laika lietojot sociālos tīklus vai vienkārši sērfojot Internetā no sava mobilā telefona. Baterijas darbības laiks atbilst mūsdienu standartiem - intensīvi lietojot Wi-Fi, 3G internetu kā arī spēlējot spēles un, protams, zvanot, sūtos SMS - telefons būs jālādē katru vakaru.


GALVENIE PLUSI:

+ Liels, kvalitatīvs 4.3 collu ekrāns
+ Patīkams dizains
+ Ļoti laba cenas / veiktspējas attiecība
+ Uzstādot Android 4.0 versiju telefons darbojas plūstošāk (pieredzējušiem lietotājiem)