sauleskolektors.lv

Official page
Share

Darbības virziens

sauleskolektors.lv izstrādā un ievieš kvalitatīvas saules kolektoru sistēmas ar 12 gadu rūpnīcas garantiju.

Mēs piedāvājam: 

* saules kolektoru sistēmu projektēšana, montāža un apkalpošana

* solārās siltumsūkņu sistēmas projektēšana, montāža un apkalpošana

* iekārtu piegādi, montāžu un apkalpošanu

* profesionālas konsultācijas un objektu apskati klātienē

*datorsimulāciju veikšana, lai noteiktu plānojamo saražotās enerģijas daudzumu, aprēķinātu sistēma parametrus.

* projektu iesniegumu sagatavošanu līdzfinansējuma saņemšanai no Eiropas Savienības vai Latvijas

* Slikti strādājošu konkurentu veidotu sistēmu optimizēšana, ieregulēšana vai pārtaisīšana. 

Energoresursu cenas ir sasniegušas tādu līmeni, ka saules kolektoru izmantošana Latvijā jau labu laiku ir izdevīga un reāli atmaksājas. Taču mūsu klimatā labi darbojas tikai atbilstoši un kvalitatīvi saules kolektori.

Piedāvājam Vācijas-Slovākijas kopuzņēmuma "Thermo Solar" ražotos saules kolektorus, ar kuriem sadarbību un eksportu Latvijā aizsākām jau 2007. gadā.

Sauleskolektors.lv savas darbības sākumā ir saskāries ar vairāku ražotāju saules paneļiem, tomēr nonācis pie slēdziena, ka Thermo Solar 30 gadu ražošanas pieredze un tehniskais atbalsts ir neatņemama sastāvdaļa kvalitatīvu sistēmu izveidei.


Mēs, sauleskolektors.lv, esam ieguvuši cilvēku uzticību un kļuvuši par saules kolektoru vadošajiem speciālistiem un ekspertiem Latvijā. Pateicoties valsts līdzfinansējuma programmām, saules kolektoru tirgus ir strauji audzis, un arī mūsu darbu apjomi ir vairākkārt palielinājušies.

Kopumā mājsaimniecību 1 un 2 kārtā realizēsim vairāk kā 100 privātmāju projektus, kur tiks uzstādītas sistēmas siltā ūdens sagatavošanai, apkures atbalstam un solārā siltumsūkņa sistēmas. Vairākos objektos veiksim slikti strādājošu zemes siltumsūkņu zemes kontūru reģenerēšanu ar plakanajiem vakuuma kolektoriem uzlabojot siltumsūkņu efektivitāti.

Veiksmīgi esam uzvarējuši vairākos pašvaldību konkursos, kur veidosim lielākās un jaudīgākās sistēmas Latvijā gan peldbaseinu apsildei, gan sociālajiem centriem.